Új hozzászólás Aktív témák

• krics

tag

válasz kisger13 #1924 üzenetére

Hi, par nap tapasztalat akkor speed 8-cal kapcs: mint irtam fentebb, aksi nem a legerosebb, egy napot azert kihuzok vele ugy, hogy a kocsiban amig jovok/megyek a meloba/haza, 2x husz percre rajta van a toltes, waze zene meg ilyesmi megy kozben. Szepen egyenletesen merul, nincs olyan hogy 15%-rol egy perc alatt lenullazodna, szombaton direkt lemeritettem csutkara, hogy megnezzem 15% utan meddig birja, ugy hogy vegig nyomkodtam meg masfel ora szufla maradt benne. Az mtk pump express frankon mukodik, nullarol 100-ra feltolt kb 1 ora 20 perc alatt. Gps-szel en meg vagyok egyelore elegedve, viszont hozza kell tegyem, hogy nem maszkaltam, csak videken, ahol nincsenek parhuzamos utcak, ahova be tudna dobalni,szoval nalam eddig gyorsan talal jelet es rajta tart az uton. Ami fura volt, meg szokni kell, az az on screen navigation gombok, mukodik meg minden, de ilyenkor ugye kisebbiti a hasznos kepernyot, mintha mondjuk 5 colos lenne, illetve feher hatternel is maradnak a gombok feherek, es ilyenkor kicsit nehez megtalalni oket. Kepernyo kulonben tokre rendben van, volt rajta egy folia gyarilag felpakolva, de azt lecsereltem az uvegfoliara, ami a csomagban volt, nincsenek feher foltok, vagy barmi mas hiba, ez azert egy kozel 280 dollaros telonal azert a minimum. Olyat, ami miatt nagy feketepontot adnek a telora, egyelore nem talaltam, ha nagyon akarnek mondani valamit, talan az volna - ami miatt eloszor felkeltette a figyelmem a telefon - hogy az elso hirek dual front facing speakerekrol szoltak, valojaban ebbol csak a dizajn nez ugy ki, mintha az lenne, a kepernyo also reszen levo hangszoro szol csak, a felso kialakitas csak disz. Szebb lett volna sztereoban nezni a filmeket vagy a teveadast, de ez van, amikor megvettem mar tudtam, hogy mi a szitu ez ugyben. Ja igen, negativumkent viszont felhozhato lett volna a fingerprint scanner, kimondottan pontatlan volt, es minden 3. vagy 4. kiserletre mukodott csak, de ezt ota javitottak, es most mar hiba nelkul mukodik. 2 OTA frissites jott eddig, egy rogton, ahogy eloszor bekapcsoltam mar jelzett, illetve egy napja volt nalam a telo 8-an, amikor meg egy OTA jott, ez rakta rendbe az ujjlenyomat olvasot. Kamerahoz nem ertek, nappali verofenyben hasznaltam eddig, nekem jo kepeket csinal, itt van par kep [link], ez mar a google altal preferalt felhobeli formatum, nem az eredeti. Ha valakinek nagyon kellene, imgurra majd tolok fel kesobb konvertalatlan kepeket is. Na meg egy nagy pozitivum, hogy abszolut bloatware mentesen jott a telo, stock marshmellow-val es google launcherrel, ahogy en szeretem. Egyelore most nem erzem feltetlen szukseget a rootnak, szoval egyelore marad root nelkul a gyari rommal. Amit meg meg kellett tennem, hogy bemenjek a Telenorhoz nano simre cserelni a mikro simet, mert 2 nano sim megy a talcaba, arra meg nem jottem ra, hogy ha volna, az sd kartyat hova lehetne tenni, de valszeg ezen nem is torom magam majd, korabban is elvoltam a feleekkora tarhelyen a p7000/p8000-en.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák