- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Betörős hasonlatod akkor lenne pontos ha a betörő bemegy a lakásodba és használja a kábel tévédet utána meg távozik kikapcsolja a TV és mindent változatlanul hagy, téged gyakorlatilag csak az energia számla és a TV elhasználódás miatt ér kár.
Remek a példa, ezt már én is akartam többször írni (nem betörővel, hanem beül a szabad helyre a tévé elé), és teljesen jól fedi a valóságot:
Kárt nem okoz, csak alapvető jogaimban aláz meg, lábbal tiporva a nem konkrétan a tulajdonomat, hanem az azokhoz fűződő jogomat, kontrollomat. Na és a példád tökéletesen érzékelteti, hogy miért is jön ki a belem az ilyen hozzáállástól. Bejön a lakásba, elvileg kárt nem okoz, de sem erővel, sem törvénnyel nem tudom kivágni ottnan a büdös francba az utcára, ahová való.Fankadeli ingyen letölthetővé tette a Magyarok Nyilai című albumot
Ha jól gondolom, a Stardock csinált hasonlót (védelem nélkül kiadott játékok), és hát nem ugrott meg a bevételük, legalábbis én nem tudok róla.
Lehet, hogy ez egy apró(bb) piacon, ahol szinte már személyes a szerző és a műélvező között a kapcsolat, ez számít, de itt iparról van szó. Itthon az Imperium Galactica-t is szétlopták (akkor még cédén másolva) a népek, nyivákolt is ezerrel a DR, évekig tartott, mire pénzügyileg lábra álltak utána (elhúzva és megnyesve a további feljesztést). Pont mindenki leszarta, a pénzügyi nehézségekről szóló nyilatkozatok után sem rohant senki "támogatni" őket, pedig az aztán tényleg "nemzeti ügy" lett volna. -
dabadab
titán
A kiadonak az volt a kockazata, hogy a DRM miatti felhordolus miatt kevesebben veszik meg (es ami eladasi adatot lattam, az alapjan lehet, hogy tenyleg vmi ilyesmi tortent, nem tudom), az meg nem kockazat, hanem tuti pluszkiadas volt, hogy ki kellett fejleszteni a DRM-et meg felepiteni hozza az infrastrukurat,
-
FefeeX
veterán
Már máshol is írtam, a Fifa egyik kiadása volt olyan, hogy egyszer csak meccs közben kirúgták a labdát a stadionból aztán szevasz. Hacked edition. Nincs mese, egyrészt nem törik fel véglegesen, csak részlegesen, sokkal több idő az ilyeneket kikeresgetni mint egy szervert megkerülni, nincs internethez kötve folyamatosan stb.
A DRM bizony nagy kockázat, mert olyan kötelező dolgot erőltet a felhasználóra, amit az még ha meg tud engedni magának is zokon veszi, ez a folyamatos internetkapcsolat. Az, hogy ne lehessen a játékot feltörni, Istenem, ne lehessen, teszek rá. Csak ha megveszek valamit, engem ne kényszerítsenek még napi háromszori testedzésre, négyszeri mosogatásra, meg zuhanyzásra este 8 előtt. Mint a szomszéd, aki beszól azért, mikor a saját lakásomban nap közben apám fütyülni mert.Vistaboy: csoda hogy továbbment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- Google Chrome
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Formula-1
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest