Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Ez amúgy, egy végez nem érő téma... Hiába minden, soha sem győzöd meg a másik oldalt... De annyit hozzátennék, ahhoz, hogy leszedd, valakinek meg kell vennije, mert nem lesz legközelebb... Egyhogy ha lehet én is igyekszem a JÓ játékokat megvenni...
-
megint én
őstag
Nekem a legtöbbet játszott game az a Tiryan... Lehet, hogy sokaknak semmit sem mond ezért itt egy link a youtube-ról
-
megint én
őstag
Osztom, a véleményed... Az SC2 jó lesz..
Viszont veled TOTÁL nem értek 1et.
(#222) misx:
Nem akarom, hogy megint nagy vita kerekedjen ebből, és igyekszem finoman fogalmazni.
De Én csak azt veszem meg ami megéri. Lásd az összes Cs, Battlefield, Starcraft ez két példányban, diablo, diablo2, rengeteg gamet megvettem, de egy 2 déluténos only singleplay játékot NEM VESZEK MEG! Merthogy pl:
crysis: 6óra
crysis warhead: 5.5 óra
cod 4: 4,5 óra
cod 5: 5 óra
cod 6: 5-6 óra nem mértem
Far Cry2: 8 óra
the godfather 2: 5 PERC mert olyan f0s, hogy hihetetlen
batman: szintén
starwars sorozat bármelyike: szintén
Fear2: szintén
bioshock: szintén
Stb-Stb...
Ezeket a játékokat NEM ÉRI MEG MEGVENNI!!!
Egy játékot akkor éri meg megvenni, hogyha jó a sztori, a grafika, a fizika, és ezeknek az összege kitesz egy jó játékélményt. A fentiek pl: godfather elindítom, és totál, az élettel összeegyeztethetetlen módon gyorsul és fékez a kocsi, minden lelőtt ember sablonszerűen esik el, és semmi fizika -amit én rongybaba effektnek hívok. vagy ratyi a fegyver visszarúgása amikor lövök. Akkor ALT+CTRL+DEL, --> folyamat leállítása, és uninstall. Na és most gondolj bele, ha erre adtál ki egy 10est... Na???? BUKTA...
Viszont ellenpélda. Itt hozzátenném ez nem warez éltetés, mivel megvettem: Letöltöttem a Battlefield: Bad Company 2 -t letöltöttem, láttam, hogy jó, sőt kitűnő a fizikája, jó a grafikája, és van Multiplay ami várhatóan még jobb, tehát megvetem, és nem bántam meg... -
megint én
őstag
válasz
muxi-muxi #50 üzenetére
Erről az Assault on Dark Athena -ról még csak nem is hallottam, és álltalában minnél híresebb a játék annál jobban törik. Én a Starcraft2-re leszek kíváncsi mennyi idő lesz (azt mondjuk megveszem). De a GTA 4nek is kellett pár nap amíg feltörték, na meg a Stalker Clear sky. Amúgy Ezt már nagyon rég feltörték, egy bizonyos FTP-n óránként frissített crack + serveremulator volt... És már 2 hete működő crack volt, és 90-90%-ban mindenkinek ment vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest