- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
bergengocova #51 üzenetére
ma már talán jobb, de 2007ben nem volt Galaxy S8. az akkori csúcs technológiát használták.
-
buvartacsko
addikt
válasz
bergengocova #48 üzenetére
Azt még mindig nem értem, hogy miért hajtjátok hogy az Apple azt mondta hogy ez a tökéletes kijelző méret. A 3,5 a legjobban átérhető, ez tény. Ezt mondták. Nagy kijelzőre váltottak, és nem is lehet olyan könnyen átérni, nem lehet kényelmesen egy kézzel használni, viszont a megváltozott tartalom fogyasztásra való tekintettel meg kellett lépni. Én is egyre több tartalmat fogyasztok a telefonon, ezért lett igényem a sokkal nagyobb kijelzőre nekem is.
-
buvartacsko
addikt
válasz
bergengocova #44 üzenetére
Én az S7 S8 óta tartom fontosnak hogy ilyen kijelző legyen a telefonomban, egész a Samsungig nem csinálta meg ezt senki ilyen kívánatosra és jóra. Ez az igazság. Addig pedig (jó tudom S6) nem volt olyan nagy difi hogy zavarjon az iPhoneban.
Most viszont szeretnék már nagyobb kijelzőt, ami lehetőleg OLED, mert a Watchomon nagyon bejött a dolog, de nem szeretnék 7 Plus méretű feleslegesen nagy készülékházat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged