- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz
buvartacsko #68 üzenetére
Ne haragudj a kérdés miatt, de te ebben a topicban fel akarod magad küzdeni ph kedvence címig?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
buvartacsko #68 üzenetére
Semmit. Csak minden új iPhone bejelentésnél várom a "forradalmit".
-
kovbandi82
őstag
válasz
buvartacsko #41 üzenetére
Pl higy portable appokat hurcoltak a droiddal, amiket tudtam a céges gépen futtatni. Viszont akkor csak nem tesz jobbá az semmit, ha mint írtad nem a legfaszább a Touch ID
Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy vegyél S8-at, csak nevetséges, higy hátránynak kell feljegyezni egy olyan opciót, ami megléte lehetetlen. Számomra a legnagyobb hátrány az I7-en, higy alkalmatlan arra, hogy megfőzze a reggeli kávét. Érti már min röhögtem.
Pl nekem a S8 kialakítása hátrány, meg nem tetszik az ujjelnyomatszenzor elhelyezkedése, nos ez valós ellenérv lehet.
Pl Androidon ha rácsatlakoztam a VPN szerveremre mobilnetről, simán áthúztam tartalmakat a telefonomra. Jelenleg ezt még nem tudtam egy fájlkezelővel sem megoldani, mert VPN-en nem jelzi az otthoni SAMBA megosztásaimat. OpenVPN konfig fájlt simán a telefon tárhelyről hozzáadhattam, itt Itunes kell hozzá. Ugyanúgy mkv felmásolása is droidon könyebb volt. Meg rengeteg apró funkció, amihez most Dropból vagy innen onnan kell megnyitogatnom fájlokat, hogy elérhető, hozzáadható legyen. Pl a jelszókezelés förtelmes, felugró ablakos bekérésnél nem menti, de lehetőség sincs jelszó mentésre, kézzel kell bepötyögni.
De sok másban sokkal jobb, az is tény.
Tehát még mindig azt mondom, hívás/sms/böngészés/YT tökéletes, minen másra ott a Droid(meg droidon gépelés közben a hogyot soha nem higynek írtam, itt meg mindig)
-
bergengocova
újonc
válasz
buvartacsko #49 üzenetére
Talán mert ezt mondta.
Nyilván nem a kijelzőre, hanem az ebből következő telefonméretre. Szerintem egy 4,6-4,8, max 5 colos káva nélküli készülék még simán megfogható kis kézzel is (kb. régi 4 colos), és tartalomra is elég kompromisszumokkal, akik nem játszanak, filmeznek. Navira, néha youtube-ra, böngészni simán elég.
-
bergengocova
újonc
válasz
buvartacsko #45 üzenetére
Ha választani lehetne, nekem egy SE méretű telefon kellene kávák nélkül, a legújabb vassal. Akármennyiért adnák, megvenném. Majdnem egyetértek Steve Jobsszal. Az akkori 4 colos telók méreténél nekem nem kell nagyobb, de mai kijelzővel. Rohangálok, zsebben hordom, a tartalomfogyasztás másodlagos. Inkább lehet vastagabb.
-
bergengocova
újonc
válasz
Eszméletlen jó a telefonok az ájfonok, ezen felesleges vitatkozni. Ahogy azon is, aki nem szeret mókolgatni, tökéletesen meg is felel neki, használja, és kész. Imádják is általában, szépek is.
Az egyetlen furcsaság az, amikor egy almás egész addig feleslegesnek tart egy feature-t, tulajdonságot, amíg nincs az iPhone-ban, de ahogy bekerül, máris a legfontosabb. Ilyen most nálad egyből a képernyőarány. Eddig senki nem érdekelt a 70 % alatti, most egyből fontos, hogy a legeslegjobb legyen, lényeges volt hangsúlyozni. Ugyanez volt a 4 collal, a QHD-val, az OLED-del stb. Innovációban meg lemaradt az Apple, amivel egész addig nem lesz gondja, amíg jó telefonokat gyárt, és esetleg tökéletesíteni is tud mások által kitalált funkciókat. Csak ez a hozzáállás érdekes.
Egyébként a 8-as hosszú idő után először érdekel is. -
Szakiii
addikt
válasz
Egyébként most nem azért mondom de tényleg próbálj majd ki egyszer egy csúcs droidot úgy hogy mondjuk fél évig használod nem 1 napig vagy amíg a kezedben van. Szerintem jelenleg a legjobb telefon a sima s7
. Nem edge (használni annyira nem jó mint amennyire jól néz ki), kicsi, erős, gyors, akuban jó egyszerűen tökéletes! Egyetlen hibája pont az ujjlenyomat olvasó, na abban gyenge
Visszatérve i8-ra szerintem még lehet én is kipróbálom majd HA jó lesz az aku idő, ha továbbra is 2k-s aku lesz benne akkor még sajnos mindig használhatatlan marad.
-
kovbandi82
őstag
válasz
buvartacsko #28 üzenetére
"Nem IOS fut rajta"
Ne haragudj, de lefordultam a röhögéstől a kanapéról, pedig táppénzen vagyok derékbántalmakkal, nem kapkodom el a mozgást a napokban.Amúgy ez a jobban oldják meg a dolgot annyira szar duma. Továbbfejlesztenek magyarul egy már megjelent dolgot.
Mellesleg az I7-em ujjlenyomatszenzora hitványabb az előző telómhoz képest, akkor a Xiaomi jobban oldotta meg? -
Szibilla
aktív tag
válasz
Egyetértek, az S8-nak nekem is az a legnagyobb hátránya, hogy nem iOS fut rajta.
Vannak jobb telefonok, mint az iPhone, de jobb mobil oprendszer nincs, mint az iOS...számomra. Kiforrott, nagyon stabil és tud mindet, amit kell.
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #32 üzenetére
Persze, de nem is kell hogy lenyomjanak ebből a szempontból mindenkit, pont ez a lényeg hogy ennek is van egy egészséges szintje. Inkább legyen kicsit vastagabb a teló és legyen egy 3,5k-s aku benne (szerintem) mint hogy ne 86%os legyen a kijelző előlap aránya hanem 88 szerintem ez pont senkit se érdekel
ha már 80 felett van akkor rendben van a dolog.
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #30 üzenetére
És akkor így is lesz? Sok helyen írtak már mindent.. btw ennek is van egy egészséges határa, csak ne vigyék túlzásba. Pl s7 edge-től sokkal jobb a g6 fogása, egyszerűen ennyi káva kell
. Egyelőre én úgy látom idén a note 8 lesz a top de majd kiderül
-
Szakiii
addikt
válasz
Az hogy nem ios fut rajta egy nem apple terméknél azért erős felhozni mint nem tetsző dolog.
Kijelző káva arányt kétlem hogy ennek lesz a legjobb de tény ami tény hogy ebben kell nagyon nagyon NAGYON sokat fejlődniük mert egyszerűen ormótlan a jelenlegi széria, iszonyat elmaradott az előlap kinézete. Másik amiben nem ártana fejlődni az aku mert továbbra is ez a leggyengébb része az apple telefonoknak. A plus még el el megy de az meg annyira elnagyolt külsővel bír hogy számomra elfogadhatatlan az a kinézet. A többi dolog olyan hogy szerintem tök8 mert azokban teljesen szinten van a teló, bár ez az oled dolog finom lesz mert eddig minden apple pártitól azt hallottam hogy amoled egy szar ezért van az apple telókban ips... ezzel is úgy lesz mint a mérettel?
(nem ellened irányul a hsz. ne vedd magadra, de tényleg)
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #22 üzenetére
Nekik is szól hisz örülne neki az apple ha ők is átpártolnának.
Egyébként jó telefon lesz de tény ami tény lemaradás behozásáról van szó. Ami nem baj, inkább szükség szerű.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #24 üzenetére
Tegyék bele nyugodtan (már igazán itt volt az ideje csinálni is valamit), csak a poén az lesz, hogy megint úgy fogják tálalni, mintha világmegváltó újítás lenne. Mint eddig kb. mindig.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #22 üzenetére
Ilyen logika mellett el is hiszem, hogy az alma felhasználók kajálják a "forradalmi" újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest