Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Quasi_modo #67 üzenetére
mit szeretnél látni? már bemutatták az iOS 11-et, bemutatták az ARkitet is, már csak a telefont kell.
-
buvartacsko
addikt
válasz
kovbandi82 #54 üzenetére
Nekem fasza a TouchID. Biztosan szerencsés vagyok, de egyszerűen vannak olyan emberek akiknek szinte minden ujjlenyomat leolvasóval gondja van/lesz.
Nálam semmi gond a jelszókezeléssel, ami azt illeti ez pont tökéletesen működik.
-
buvartacsko
addikt
válasz
bergengocova #51 üzenetére
ma már talán jobb, de 2007ben nem volt Galaxy S8. az akkori csúcs technológiát használták.
-
buvartacsko
addikt
válasz
bergengocova #48 üzenetére
Azt még mindig nem értem, hogy miért hajtjátok hogy az Apple azt mondta hogy ez a tökéletes kijelző méret. A 3,5 a legjobban átérhető, ez tény. Ezt mondták. Nagy kijelzőre váltottak, és nem is lehet olyan könnyen átérni, nem lehet kényelmesen egy kézzel használni, viszont a megváltozott tartalom fogyasztásra való tekintettel meg kellett lépni. Én is egyre több tartalmat fogyasztok a telefonon, ezért lett igényem a sokkal nagyobb kijelzőre nekem is.
-
buvartacsko
addikt
válasz
bergengocova #44 üzenetére
Én az S7 S8 óta tartom fontosnak hogy ilyen kijelző legyen a telefonomban, egész a Samsungig nem csinálta meg ezt senki ilyen kívánatosra és jóra. Ez az igazság. Addig pedig (jó tudom S6) nem volt olyan nagy difi hogy zavarjon az iPhoneban.
Most viszont szeretnék már nagyobb kijelzőt, ami lehetőleg OLED, mert a Watchomon nagyon bejött a dolog, de nem szeretnék 7 Plus méretű feleslegesen nagy készülékházat.
-
buvartacsko
addikt
Kipróbáltam már nem egyszer, van is a házban. Semmi gondom vele, de mégsem. Nem tudok mit csinálni ezzel, nem vágyom rá egyáltalán. Elismerem, elfogadom, ennyit tudok kezdeni az Android kérdéssel.
Látom mindkettő előnyét és hátrányát, és az iOS megfelelőbb számomra.
Az aksi az tényleg lehetne nagyobb, szerintem is brutálisan kevés.
-
buvartacsko
addikt
válasz
kovbandi82 #38 üzenetére
Nem tudom mi volt ezen a vicces. Az Android nem jön be, mit csináljak? Legyek birka és csak azért is szeressem mert te szereted?
Nekem hátrány.
Múltkor teszteltük, és 10-ből 10x felold az iPhone 6s nekem, van egy izzadós ismerősöm akinek az i7 10ből 7-8x old fel, nem tudsz ezzel mit csinálni.
Komolyan, milyen tartalmat nem lehet iOS-en letölteni a telefonra? Nekem eddig az én felhasználási szokásaimmal nem volt még probléma ezzel.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Szerintem várjuk ki a végét, mert lehet hogy az lesz, hogy ismét sikerült jobban/jól megoldani a dolgot a többiekhez képest. Én nagyon is elismerem az S8-at, baromi jó telefon, de azért vannak dolgok amik nem tetszenek. Pl az ujjlenyomatolvasó helye, hogy nem zafír a kamera lencse, hogy nem iOS fut rajta, de a kijelző az valóban egy csoda a készülékben, nekem sajnos itt ki is fújtak a dolgok amikre vágyok. Nem egyszer előfordult már hogy akkor jött ki az Apple egy megoldással amikor úgy tudták megcsinálni, hogy szerintük is rendben legyen. Én úgy tippelem, hogy most is az lesz.
Ha minden igaz ennek a telefonnak lesz a legkisebb a kijelző/káva aránya a piacon. Amitől félek az a biometrikus azonosítás megoldása, ha azt is megcsinálják úgy hogy jó legyen akkor felőlem mehet a TouchID is.
Sok dologban pedig baromira nincsenek lemaradva, pl tegnap jött ki a Google is a saját AR megoldásával amit az Apple hamarabb dobott be, és szerintem eléggé nagy volumenű tényező, ezeket miért veszitek észre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest