Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
Van wap, mail, lejátszási lista szerkesztés de fapados.
mp3 lejátszás hangszóróból szinte elfogadható, enyhén recseg egy középkategóriás pc hangfalhoz képest, de elégedetlen vagyok a fülessel, a 10e Ft-os Philips lejátszóm biztos nem cserélem le a telóra, az sokkal szebben szól. Hireket hallgatni a rádióban megfelel.
Elég állat, hogy ez a ventilátor atom jól megy róla.
Gondolom minden normál usb ketyerét el tud látni megfelelő árammal.
Többen kérdezik látszik-e a betű rajta, milyen a lejátszó..., a teszt cikkben ott a videó, képek! -
Mark21
tag
Szia!
Nem használtam még, de a te kedvedért kipróbáltam
Lejátszási listát nem tudtam a telefonban létrehozni, nem találtam rá opciót.
Hangzásban a saját fülhallgatójával közepes, egy jobb füles javíthat a helyzeten, de számomra így is hallgatható volt. ( Ami meglepi volt, hogy gépről is lehet tölteni, welcome 21st century
)
Az email és böngészési opciót egyáltalán nem találtam, ha valaki talált kérem jelezze
. Én erre az okostelót használom főképp. Ha nagyon fontos, akkor a 3g/wifis változatot ajánlanám.
Ez kifejezetten kétkezi munkás telefonnak való, nem félted, megtudod fogni szutykos kézzel, nem baj ha leesik, nem kell tölteni minden nap stb.
Remélem segítettem valamennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest