Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mark21

tag

Sziasztok!

Hosszú gondolkodás után beszereztem egy ilyen telcsit céges telefonnak, az első pár nap tapasztalatait írnám le:

- A sokat vitatott kijelző méret bőven megfelelő telefonálni és smst pötyögni.

- Ütés és vízálló, tesztelve :D a vízállósági teszt után, egy kis ideig halkabb volt a hangszórója, telefonálás alatt biztosan. Majd miután rendesen kiszáradt (gondolom) akkor megjavult és újra hangos lett.

- Az elemlámpa lehetett volna erősebb is, de használható így is.
    - Az idő probléma nálam még nem jelentkezett, kíváncsi vagyok előjön-e.
    - Nagyon masszív, a fogása hibátlan, nehezen csúszik ki a kezemből. Ha lenne nyele akkor halálos fegyverré válna :D. Cink esetén kalapácsnak, vagy ablaktörőnek is alkalmazható :D.
    - A PowerBank szolgáltatás nagyon találó, főleg mikor vonaton, esetleg horgászat közben döglődik az okosteló, tablet vagy akármi. A közeljövőben egy teljes áttöltést is tervezek megcsinálni, kíváncsi vagyok mennyire képes feltolni egy lg p880- at 15 %-ról.
    - egy bánat, hogy nem duál simes, de így is best buy maradt.
    - hívás közbeni rezzenés mikor felveszi a másik fél nagyon jó funkció, gyárban nagyon hasznos.
    - a kamera terepi hibák közeli fényképezésére alkalmas és rendszám fényképezésre is stb. tájképet nem ezzel kell készíteni.

Első benyomásra nagyon tetszik, 32 rugóért best buynak számít nálam.

Új hozzászólás Aktív témák