Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
Szerintem tisztában vannak a kamera milyenségével, és meg is értem hogy milyen, mert megpróbáltak egy hosszú akkuidővel bíró telefont készíteni, ami kielégíti az alap és extrém (ip67) igényeket is, és árban sem lettek elrugaszkodva, kompromisszumokat kötöttek magyarán
.A másik ok (szerintem), hogy a célközönség egy kétkezi munkás réteg, mely valószínűleg nem adna ki telefonért 30 ezernél többet (közép európai és kelet európai viszonylatban).
-
TCSZ
senior tag
Szerintem ha a sima telefonokba jó fényképezőt raknának mennyien vennének kevesebb okostelot? Engem ez tényleg érdekelne. Kíváncsi leszek ennek az Evolveo strapafonnak az utódjára is. Bár most is egész jó ha csak telefonálni és sms-t akarsz vele küldeni, sőt még zenét is lejátszik és ott a rádió.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.