- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
Szerintem tisztában vannak a kamera milyenségével, és meg is értem hogy milyen, mert megpróbáltak egy hosszú akkuidővel bíró telefont készíteni, ami kielégíti az alap és extrém (ip67) igényeket is, és árban sem lettek elrugaszkodva, kompromisszumokat kötöttek magyarán
.
A másik ok (szerintem), hogy a célközönség egy kétkezi munkás réteg, mely valószínűleg nem adna ki telefonért 30 ezernél többet (közép európai és kelet európai viszonylatban).
-
TCSZ
senior tag
Szerintem ha a sima telefonokba jó fényképezőt raknának mennyien vennének kevesebb okostelot? Engem ez tényleg érdekelne. Kíváncsi leszek ennek az Evolveo strapafonnak az utódjára is. Bár most is egész jó ha csak telefonálni és sms-t akarsz vele küldeni, sőt még zenét is lejátszik és ott a rádió.
-
Mark21
tag
Szia!
Az akksija nálam eddig csillagos ötös, céges telefonként üzemelve hétköznap ~1 óra körül mozog a telefonálás idő. Természetesen előfordul kilengés mindkét irányban. Hétvégén kb fél órában merül ki amennyit telefonálok vele.
Két hete pont csütörtökön vettem le a töltőről, és még egy rovátkát sem mozdult az aksi állapotjelző, 4/4.
~10-12 óra beszélgetési idő volt eddig vele 2 hét alatt. Nem vagyok az a nagy beszélgetős típus, de szerintem ez egy jó viszonyítási alap mindenki számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest