- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
Szerintem tisztában vannak a kamera milyenségével, és meg is értem hogy milyen, mert megpróbáltak egy hosszú akkuidővel bíró telefont készíteni, ami kielégíti az alap és extrém (ip67) igényeket is, és árban sem lettek elrugaszkodva, kompromisszumokat kötöttek magyarán
.
A másik ok (szerintem), hogy a célközönség egy kétkezi munkás réteg, mely valószínűleg nem adna ki telefonért 30 ezernél többet (közép európai és kelet európai viszonylatban).
-
TCSZ
senior tag
Szerintem ha a sima telefonokba jó fényképezőt raknának mennyien vennének kevesebb okostelot? Engem ez tényleg érdekelne. Kíváncsi leszek ennek az Evolveo strapafonnak az utódjára is. Bár most is egész jó ha csak telefonálni és sms-t akarsz vele küldeni, sőt még zenét is lejátszik és ott a rádió.
-
Mark21
tag
Szia!
Az akksija nálam eddig csillagos ötös, céges telefonként üzemelve hétköznap ~1 óra körül mozog a telefonálás idő. Természetesen előfordul kilengés mindkét irányban. Hétvégén kb fél órában merül ki amennyit telefonálok vele.
Két hete pont csütörtökön vettem le a töltőről, és még egy rovátkát sem mozdult az aksi állapotjelző, 4/4.
~10-12 óra beszélgetési idő volt eddig vele 2 hét alatt. Nem vagyok az a nagy beszélgetős típus, de szerintem ez egy jó viszonyítási alap mindenki számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest