- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nüansznyi eltérések lehetnek. A leginkább kiemelt tényező, hogy az NV nem szereti a DirectX 12 ajánlott root signature optimalizálását. De az Intel és az AMD hardvereit az NV ajánlása se érinti hátrányosan, csak az NV pixel shader teljesítménye csökken a szabványos kialakítással. Ettől függetlenül egyébként a DX12 játékok többsége így sem az NV ajánlásai szerint van optimalizálva, mert az korlátozza a formátumok használatát.
-
dergander
addikt
Pozitív irányba már nem tudnak csavarni rajta,szerintem már rég le van gyártva jó pár darab, max annyi hogy várják hogy jó sok legyen amivel ellássák a piacot. Ha olyan startja lesz mint a 480-ak akkor bizony bele lehet tojni majd az egészbe.( 2 hónapot vártam a kártyámra,köszönöm AMD)
-
füles_
őstag
Bizony. Ha jön egy 1500 MHz(12 TFLOPS)/1700 MHz (14 TFLOPS) Vega 4096 SPU-val, HBM2-vel annak biztos nem a 1080 lesz az ellenfele. Ez nyers erőből lenyomná a 1080-at minden GCN5 fícsör nélkül is.
Egy ilyen kártya szerintem alkalmazástól függően 1080-1080Ti között és 1080Ti szinten lenne. Ha hihetünk Abu szavainak akkor bizonyos helyeken még le is lépné a 1080Ti-t.De ez tényleg csak spekuláció, és az én gondolkozásom.
-
Ragnar_
addikt
GTX titan_X_review Az ő mérésük szerint Pascal TitanX-el 78/54 FPS volt... (6700k-val) A 1080 - 52/40 FPS volt..
-
füles_
őstag
Itt valami nem stimmel.
A Fury X-től csak 8 FPS-sel lenne gyorsabb? Állítólag a legnagyobb Vega is 4096 SPU-val jön, ami ugyanannyi, mint a Fiji-ben.
Namármost az Antiqua XT (R9 380X) és a Polaris 10 PRO (RX 470) GPU-kban a fő részegységek száma teljesen megegyezik (2048 SPU, 32 ROP, 128 TMU). A GCN4 újításainak és az órajelelőnynek köszönhetően az RX 470 kb. 35-40%-kal gyorsabb. Eszerint a Vegának is minimum ennyivel kellene túlteljesítenie a Fiji XT-t, és akkor a GCN5-öt + a még magasabb órajeleket nem számítottuk bele.Szóval ez valószínűleg egy kisebb Vega lesz.
-
tothja
csendes tag
"Ahelyett, hogy örülnének, mennyire jól megy az Nvidiának az általuk befizetett pénzekből."
Én szivesen fizettem volna az AMD-nek is, amikor alternatívát kerestem 970 majd a 1070 helyett. Nem azért váltottam AMD konfigról, mert utáltam a céget, hanem mert NEM VOLT ÉS MA SINCS alternatívája. Márkahűség miatt nem fogom szopatni magam a mikrolaggal, driver összeomlásokkal, csúszkák tologatásával FHD-ben a stabil futásért.
-
ja nem, ez kizárólag AMD topik és AMD oldal. lehet ekézni NV-t is és Intelt is,de AMD-t csal piedesztálra lehet emelni és úgy lehet körbehurcolni,semmiféle kritikát nem lehet írni és persze el kell tűrni azolyan kommenteket is, mint amit írtak feletted. . mostanában kicsit színvonalon aluliak a hozzászólásaid, teljesen átestél a ló vörösebbik oldalára.
Ráadásul Rx sorozat és Ryzen jól sikerült szerintem, nincs is értelme szidni,nem is kell.
A dollár / árfolyam érintette AMD-t is gondolom, de a piaci versenyben az egymáshoz mért áraknál nem a árfolyam szokott meghatározó lenni, hanem a konkurencia árai.Ehhez minimum 2 szereplő kell 2 közel azonos fajsúlyú termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- BestBuy topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest