- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Arrol a nyolcvanrol szerintem tegyel le.
A dollar ar mindig afa nelkuli.
Az europai afa magasabb es van ra vam.
95 alatt nem fogod meguszni.
Arrol az apro tenyrol nem megfeledkezve, hogy egy kb 3 eves technikat sikerult ugy ahogy behozni.
Kosz jo lett a ryzen, de nem annyira, hogy idetlenkedjen vele az ember... -
Hát nem tudom, ha a VEGA 70 FPS-t megy DOOM-ban, akkor az GTX 1080 szint:
Persze ha azóta pozitív irányban csavartak rajta, jobb is lehet. Csak attól tartok, hogy ha DOOM-ban GTX 1080, akkor máshol nem fogja hozni ezt a szintet, mivel látjuk, hogy az AMD kiemelkedőt megy DOOM-ban, míg máshol lassabb.
-
ÁdiBá
veterán
Nyilván mondod te.
Én meg azt mondod hogy 165Hz monitorommal a 120-165FPS is észre veszem, amihez egy 1080OC szolgáltatja az erőt.(#190) UnSkilleD tudnád mennyi AMD procim volt meg Radeon kártyám nem így gondolnád.... az elmúlt pár évben is volt dolgom AMD-vel, mert egy két kollégámnak illetve kevésbé tehetős embereknek belépő szintre azt ajánlom, rengeteg gépet összeraktam már, és vannak róla tapasztaltaim, sajnos csak negatív.
Ez miatt nem is kínzom magam vele...(#200) Yutani Ha itt 1080 szint lesz a DOOM-ban akkor ahogy írtad az már rég rossz...
-
Raymond
titán
Nem ragadtam le sehol, csak nem egyoldalrol (piros) latom a dolgokat. Az hogy mi lesz az R5-el amr irtam mashol 0 majd amikor itt lesz akkor kiderul. Annak az ugyanazon az aron kaphato i5-7500 es i5-7600 elleni teljesitmenye lesz a mervado, mert mindketto ugyanazon az aron van es ugyanazokon az orajeleken jar kb. Ha gyorsabb lesz egyertelmuen akkor ez az eladasokon is megmutatkozik majd, mert ebben az arkategoriaban ($200 korul) mar sokkal jobban es egyrtelmuen a jatekok alatti teljesitmeny szamit. Az hogy "munkara" mint tud gyakorlatilag lenyegtelen, senki nem fog $100-at sporolni egy procin aki tenyeg munkara hasznalja a gepet, mert aki azt mondja hogy igen az vagy hazudik vagy egyszeruen barom. Akinek kell az nem a kis procikkal fog foglalkozni. Espersze lehet itt mindefele hulye szcenariokat kitalalni hogy "lehet csak itt-ott konvertal es akkor jol jon" vagy mas amit itt-ott csinal akkor jol jon bla bla bla. A lenyeg az hogy ha munkara kell a gep es mervado $100 sporolas akkor rossz munkat valasztott az illeto. A Vega-s temat leirtam mar parszor.
"De ettől függetlenül a Ryzent epic failnek beállítani túlzás."
Egyebkent meg mindig erdekelne hol irtam ezt? Mert ha mondjuk nem elvasnanak az emberek bele erzelmileg olyan dolgokat amik nincsenek ott akkor egy csomo hsz-t meg lehetne sporolni...
-
Raysen623
addikt
Ez idő alatt mennyivel nagyobb natív felbontásban is akar játszani a kedves gamer? Mennyivel elett több a tereptárgy és nagyobb felbontású a textúra? Mennyit is javult a napfény ás árnyék kidolgozása? Bizonyos mértékű mesterségesen generált hw növelés történt de nem ekkora. Az idő nem csak az élményeket szépíti meg hanem a grafikát is...
-
Raymond
titán
"Az R7-et hasonlíthatnád az i7 6900k-hoz (HEDT, 8c/16t) ahogyan azt egyébként mindenki más is teszi, úgy az a -10-15% teljesítmény harmad áron már nem akkora fail ugye."
Hasonlithatnam ha hulye lennek mint mindenki aki ha jatekokrol van szo az R7-et az i7-6900K-hoz hasonlitja. Ez az egyik "kedvencem" ebben az egesz R7 vitaban - ha valahol fel van hozva hogy jobban megy a 7700 jatekok alatt akkor rogton az a valasz hogy "de ez HEDT es a 6900K es $1000 bla bla bla", de ez egy kitalalt argumentum. Senki soha nem mondta hogy az X99 platform jo (ertsd ertelmes valsztas) jatekokra mert nem az es a 6900K meg vegkepp nem az. Ezert irtam hogy a CPU temaban meg bele lehet valahogy magyarazni hogy az R7 munkara lett es eleg jo jatekokban is, de van jobb valasztas is jatekokra. Az egesz Vega vs. Pascal temaban viszont ez nem ervenyes mert ezek erre vannak - jatekokra - es csak az szamit ott mit nyujtanak. Tehat ha az lesz megint hogy kijon a Vega es jatekoknal ugyanolyan aron ugyanott vagy plusz-minusz 10%-nal lesz mint a Pascal akkor az eleve meh, mert ennel sokkal jobban kene teljesitenie hogy a piac mozduljon. Az hogy lesz mondjuk 1070-es teljesitmeny 1060 arert eleve kilove az 570 es 580 hirek utan, azt az arrest a ket "uj" termek tolti be. Ha lenne mondjuk 1080 teljesitmeny 1070 aron az mar kecsegteto, de aztan nem mindig ott van hogy lesz-e valami ami a 1080Ti-t ha nem is ledonti a csucsrol akkor legalabb melle alljon. Mert itt arrol beszelunk hogy (mire kijon a Vega) lassan egy eves termekekkel fel-e tudja venni a harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest