- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
Nem, végül is tök jogos, hogy pletykákra vagy elgépelésre alapozva egyből kiírják címlapra, hogy "Európában is hivatalos lesz a duál SIM-es Note8" ahelyett, hogy utánajárnának. Vagy legalább megpróbálnák.
De végül is ez olyan piciben mint Magyarország. Itt vannak a bólogató félisten jánoskák, aki szerint ezt így tök rendben van. Szóval minden OK!
Szánalom..
-
Somatom
veterán
"én biztos nem bíznám magam egy olyan készülékre aminek módosítottam/feltörtem a gyári korlátozásait."
Nem vagyunk egyformák. Én úgy gondolom, hogy az a helyes, ha a lehetőségeim határait a hardver képességei szabják meg, és nem az OS, vagy a gyártó korlátozásai. Ezek a korlátozások ugyanis a legritkább esetben történnek a felhasználó érdekében. Ezek a gyártó üzleti érdekei miatt történnek, amit nem tartok elfogadhatónak egy sokszázezres flagship -nél.
-
Somatom
veterán
Azért pár órát elb..tam, amíg kiderítettem, hogy a dual SIM -es Note 4 nem támogatja a B20 -at. Ne gondold, hogy ezt a netshopok specifikációi tartalmazzák és ha tartalmazzák is, ki tudja, hogy mennyire hiteles az infó. Sőt! A B20 hiány lehet hardveres, vagy szoftveres korlátozás, ami ugyebár nem mindegy. Szóval, ez egyáltalán nem olyan egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest