Európában is hivatalos lesz a duál SIM-es Note8

Update: Természetesen mindig befut még valami, ami érdeklődésre tarthat számot, ezúttal egy hivatalos előzetest dobtak a nyilvánosság elé, valamint az ET News is előkerített egy jelentést a Galaxy Note8 dupla kamerarendszeréről. Ennek alapján a főkamera egy 12 megapixeles, duál pixel technológiát alkalmazó szenzor lesz, feltehetően megegyező az S8 és S8+ moduljával, míg a másodlagos kamera teleobjektíves, 13 megapixeles egység, amit optikia zoommal szerelnek fel. Az optikai képstabilizátor viszont mindkét kamera esetében adott lesz.

Sejthető volt, hogy a Samsung csúcsphabletjéből készül két SIM kártyát is befogadó modellvariáns, csak az errefelé nem nagyon szokta tiszteletét tenni, ha egyáltalán maga a Note megérkezik hivatalos forgalmazásban. A Galaxy Note5 ugyanis kikerült minket, a Note7 meg technikailag hamvába holt. A Note8 viszont menetrendszerűen érkezik augusztus 23-án. Olyan sok minden nem derült eddig ki, hitelesnek tűnő koncepcióképek a Galaxy S8 szériával behozott Infinity Displayt mutatnak, sajnos változatlan helyre szerkesztett ujjlenyomat-olvasóval, kissé szögletesebb formavilág mellett.


[+]

A Samsung hivatalos osztrák honlapján előkerült egy terméktámogatási oldal, ami egyrészt megerősíti a Galaxy Note8 duál SIM-es verziójának eddig is feltételezett létét, másrészt, mivel Ausztria ugye vastagon Európa, ráadásul messze sincs, így elég valószínű, hogy errefelé is forgalomba kerülhet, méghozzá hivatalosan. A verziószám jellemzően Exynos lapkakészlettel szerelt modellre mutat (SM-N950F), míg az utótag (/DS) a duál SIM képességre. Azt sajnos nem tudjuk, hogy ez hibrid megoldás lesz-e, de arra nagyobb összegben fogadnánk, hogy a microSD bővíthetőséget nem dobja emiatt a Samsung.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés