- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Kb. 4 éve használok dual standby telókat. E tapasztalat alapján állítom, hogy ez nem igaz. Alapértelmezetten a GSM hívás magasabb prioritású, mint az adatforgalom. Ezért, a másik kártyára beérkező hívás mindenképpen kicseng. A legtöbb teló menüjében ez az opció átírható úgy, hogy az adat legyen magasabb prioritású. Ilyenkor dobni fogja a GSM hívást. Túlnyomó részt GSM hívás közben dobni fogja az adatkapcsolatot, de ez sem törvényszerű. Attól függ, hogy milyen adatkapcsolatot használt (2G, 3G, 4G), és milyen adatkapcsolaton történik a "GSM" hívás (2G, 3G, vagy VOLTE). De, a lényeg az, hogy alapértelmezés szerint a másik kártyára érkező hívás mindíg kicseng, ha az egyik kártyán csak adatot használunk.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
"én biztos nem bíznám magam egy olyan készülékre aminek módosítottam/feltörtem a gyári korlátozásait."
Nem vagyunk egyformák. Én úgy gondolom, hogy az a helyes, ha a lehetőségeim határait a hardver képességei szabják meg, és nem az OS, vagy a gyártó korlátozásai. Ezek a korlátozások ugyanis a legritkább esetben történnek a felhasználó érdekében. Ezek a gyártó üzleti érdekei miatt történnek, amit nem tartok elfogadhatónak egy sokszázezres flagship -nél.
-
Somatom
veterán
Azért pár órát elb..tam, amíg kiderítettem, hogy a dual SIM -es Note 4 nem támogatja a B20 -at. Ne gondold, hogy ezt a netshopok specifikációi tartalmazzák és ha tartalmazzák is, ki tudja, hogy mennyire hiteles az infó. Sőt! A B20 hiány lehet hardveres, vagy szoftveres korlátozás, ami ugyebár nem mindegy. Szóval, ez egyáltalán nem olyan egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Suzuki topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest