- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca7601
tag
Ha átirányítás van, akkor igen. A telefon automatikusan keresztbe irányít, ha nem figyelsz rá.
De mivel egy rádió van, nincs olyan, hogy egyszerre kettő van fent.
Márpedig ha az egyiken adat, a másikon gsm megy, az egyidejű kapcsolat.
Nem. Ez csak a vágyak kivetülése. A rögvalóság a dual standby. Egyszerre egy sim. Benne van a nevében.
Rosszul tetszenek tudni.
Én is használtam ilyet. Amíg neteztem, az a kártya nem volt elérhető.
Ezért használok jelenleg két telefont. -
joey04
titán
Redmi Note 3-ból volt b20-as és b20 nélküli snapis verzió. Ahogy a Redmi Note 4-ből is van snap 625 b20-al és snap 625 b20 nélkül. És a Mi Note 2 esetében is így van. tehát ha ennyire fillérbaszik a samu is, akkor nem csak a licencdíjjal tud spórolni, hanem az antennával is. márpedig ez a logikus. Így viszont biztos nem éleszted fel semmilyen módszerrel.
-
Az egy dolog, hogy a SoC képes rá, de kell hozzá külön antenna is.
Jó példa erre a Xiaomi Redmi Note 3. Az első, Snapdragonos verziónál nem votl tervbe véve a B20 támogatás, pedig a SoC képes volt rá. AZtán végül kiadtak egy B20-as verziót, ami fizikailag nagyobb házba került az extra antenna miatt, pedig minden paramétere megegyezett a régivel (ram, rom, soc, stb.)
-
joey04
titán
rendben te tudod. most rákerestem a note 4 dual sim verzióra, és a kódja alapján mindenhol egyező specifikációt találtam, és mindenhol tisztán látható, hogy nincs b20. tehát ha ilyet akartam volna és feltétel lett volna a b20, akkor kb 2 perc alatt le is húztam volna a listáról.
-
joey04
titán
Én nem ezt mondtam, hanem hogy teljesen egyértelmű, hogy melyik frekvenciát támogatja, ha már tudod a típust.
Mert te ezt írtad: Még mindíg jobb, mint ázsiából rendelni olyat, amiről nem tudni, hogy milyen frekvenciákat támogat.
De, pontosan tudni, hogy milyen frekvenciákat támogat az ázsiai verzió. Erre utaltam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- SkyShowtime
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest