- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Szöveg értelmezés???
"Unfortunately, as suspected, Chrome on iOS uses iOS' UIWebView, which means the same rendering engine as mobilesafari."
WP7-re és vannak ilyen tákolmányok, szép skin a Safarira, de semmi több, sőt még lassú is. -
rolii21
aktív tag
-
mazsi1911
aktív tag
sok kis karorvendo, nem vagytok kepesek elfogadni masok sikereit.
-
vicze
félisten
Nincs.
Minden Safarin kívüli "böngésző" a Safari webview-t használja, amiben nincs Nitro. FF, Chrome stb. csak GUI-k a webview-hoz. Illetve a másik fele meg felhő alapú mint az Opera mini, alapértelmezetté egyik se tehető, minden link Safariban nyílik automatikusan, szóval nem tudom mi értelme más böngészőnek iOS-en. -
Roxbury
őstag
Mondjuk azt nem tudom mért hasonlítjátok össze az S3-al a 4S-t.
Tökre nem egy kategória szerintem. A 4S-nek nagyon kicsi kijelzője van az S3-hoz képest, nekem az sokkal jobban tetszik. Netezni egyszerűen sokkal jobb azon a 4,8-as kijelzőn, mint a 3,5-ös egérmozin.
Most, ha kijön az új mondjuk 4"-os kijelzővel, akkor is lemaradásban lesz az S3-al szemben.
Proci az jó lett az S3-ban is, akkor megint nem tud meglépni a szifon.
Rendszerügyileg, meg megint csak az S3 a jobb, de egyenértékű legalább.
Amúgy, ha egy 4,5, 4,8-as kijelzővel jönne az új szifon, akkor nekem is tetszene.
Akkor miről vitázunk?
Hosszú távon amúgy nem egyszerű dolog fenntartani egy folyamatos profit emelkedést, főleg úgy, hogy nagyon hasonlítanak egymásra a telefonok, így nem feltétlen cserélik le az emberek. Márpedig divatból veszik őket, és ott a külső számít, ami pedig nem igazán változik.
-
keIdor
titán
Időgépet is veszel hozzá? Mert egyikre sincs JB, sőt a HTC még legalább lassú és laggos is, de te tudod. Kivétel az S4-es One S, csak azt meg nehezen kapsz.
eeaa: Jah én is sok Star 2-t meg egyéb szarokat látok mások kezében, sok az S5230 telefonnak csúfolt valami is, meg az ilyen Galaxy Mini variánsok, van vagy 20 belőle.
Igen ilyeneket én is látok, kár, hogy fényévmilliárdok választják el ezeket mind az iPhone-tól, mint a Galaxy S variánsoktól. Ezek hívom én who cares? phone-oknak. Btw látom maradtál ordas troll, így tovább. -
eeXaa
addikt
...nem lessz itt semmiféle rekord.... az alma egyre inkább kezd kiszorulni a piacról.... lassan már senki sem vesz ájfónt, mert már kiment a divatból... komolyan, 10 emberből 7 nek a kezében samsung okostelefont látok, a maradék 3-on osztozik a többi gyártó.... és ez a tendencia egyre csak erősödik, mivel az androidos telók egyre jobbak az alsó szegmensben is... az s3 ról nem is szólva... gyakorlatilag mindenben agyonveri még a kinemadott ájfón5-öt is...
...szorul a hurok az alma körül... én nem adok többet 3 évnél és tuti az ájfónokon alap lesz a dupla boot with android, ha szeretnének majd még készüléket eladni akkortájt...
...ez az én vízióm erről a témáról... -
Remus389
veterán
ott "csak" 5,9 milliárd a profit a negyedévben, viszont őnekik bővül és nem csökken
összehasonlításképp, gondolom ugyanarról a negyedévről van szó
-
Hiftu
senior tag
"4% other" - ez a gennyes, pereljünk be mindenkit kategória?
Mert akkor nem nagyon éri meg ezzel játszaniuk. Csak a saját imidzst rombolják. -
Teffi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is sikerült ilyen készüléket nemrég beszerezni, így csatlakoznék, első Samsung telefonom.
Lenne 2 kérdésem a tapasztalt fórumozókhoz:-LF5 van a tetefonon, ma felajánlott egy 73 MB-os frissítést. Ez a fórumon említett LFB? Ez gond nélkül felmegy, ha a telefon rootolt? Megmarad a root vagy újra kell csinálni a CF-Root folyamatot?
-Play Store: eddig hibátlanul ment, majd egyik napról a másikra bármely program vagy update esetén a folyamat beragat a "Letöltés/Downloading.." kiírásánál, csak fut a folyamat jelző, de nem halad, soha nem fejezi be. Megpróbáltam mindent amiket itt ír a Google, de nem segít. Egyéb ötlet? A Wifi routeren minden ok, nem történt változás. Play Store verzió: 3.7.13, már a telefon vásárlása után rögtön frissült, eddig renben ment. Próbáltam eltávolítani a frissítést is, így viszament 3.5.16-ra, de amint elindítottam a programot, visszafrissítette magát.
Köszönöm!
-
joey04
titán
Megint odacsapott az alma!
-
bagkri01
őstag
válasz
Totheground #23 üzenetére
Az iphone 4/4s még mindig nagyon túl van árazva, ahhoz képest, hogy nem mai darabok bizalom ide vagy oda. Annyi pénzből már samu vagy htc csúcsmobilt veszek, amelyek jelly bean-el hozzák az iphone szintjét, sőt túlszárnyalják azt és nincs annyi megkötés a rendszerben. Kinek a pap, kinek a paplan.
Azt azért hozzá teszem, ha esetleg az apple nagyott villant az új iphonnal, nem kizárt, hogy elcsábulok -
Totheground
addikt
Ez nem a tudatos/nem tudatos vásárló problémája.
Én is tudom, hogy meg fogom venni, hacsak nem basznak el valamit nagyon.
Az Apple eddig még nem csinált szar iPhone-t, és remélhetőleg ez a szokásuk meg is marad. Ez inkább a márkahűség/bizalom jele.@Roxbury
Heh. Kíváncsi vagyok a fórum fikázóinak (nem Rád gondolok, hanem a renitens anti-Apple trollokra) mekkora része dolgozik "hallomás" alapján.
-
GALARDO
addikt
lehet rá telepíteni Opera Minit
Akkor 1 kilőve, ugyanis van rá. A második viszont, nem fog teljesülni.
18: Volt i4-em, így nem zsákbamacskát fogok venni.
Meglepődtem, mennyire jó telefon, a fikázások ellenére.
Biztos, hogy a márkánál maradok....bár csábítanak, a WP8-as Nokiák is. Viszont a szifon legnagyobb előnye, a számomra használható méret, ugyanis ilyen csúcskategóriába sajnos már nincs.
Az i4 óta, tudatosult bennem a tény miszerint, soha nem szabad mindig másokra hallgatni.
-
Touch-ko
őstag
-
hemaka
nagyúr
egész szép számok
-
Totheground
addikt
Egy apró megjegyzés: ezek q3 számok.
Nem tudom, milyen elemők ezek, de nálunk már tuti kirúgtak volna őket a cégtől. A tradicionálisan gyenge q3ban, főleg, hogy mar megint érződik az új iPhone hatása (ami tavaly eltolódott, és a kedves elemzők ezzel is teljesen mellé lőttek) miért is közelítené meg a q2t, amikor még teljes erővel ment az új iPad és messze volt az új phone.
Na mind1 -
hunter84
aktív tag
Jaja, a helyzet az, hogy én elég sok szakportált látogatok, ezen kívül pont olvastam a portfolio.hu cikkét is, és mindegyik nagyjából azonos hangvételű volt, azaz jó az Apple-nek az extraprofit, ugyanakkor csökkenő tendencia figyelhető meg, tehát van negatív hatás is.
A fentiek alapján néha ledöbbenek, hogy itt a MA-án mennyire más színben látják a világot, dehát éljen az örök hurrá-optimizmus.
-
opeter87
senior tag
Az iPhone eladások csökkenés indokolt, hiszen mindjárt itt az új sokan kivárnak.
A 17 millió iPad eladás viszont hihetetlen.
A számítógépek esetében enyhen növekedés normális, hiszen itt az új MBP és MBA és ezek még húzni fogják a 3. negyedévet is.#4 lmisi
Egyetértek, szerintem is az iPhone eladással vannak gondok. Ez a vonal, amit elkezdtek a 3G/3GS - 4/4S szinte mindenkinél 2 évre kitolja a telefoncserét, ami nem tesz jót az eladásoknak. -
lmisi
senior tag
Jaja ráadásul az év első 3 hónapja tradícionálisan gyenge az It-Okos teló "iparban", na akkor remekelt az alma, a hagyományosan javuló eredményeket mutató 3-6 hó meg pont vacakul sikeredett. Ez nem sok jót jelent 6.-9. hónapra hiszen valamikor októberre várják itelefon5-öt, tehát pont iskolakezdésre nem jut semmi egyenlőre almáéknál.
Gondolom ezért zakozott 6%-ot.
Rossz a trend nagyon, volt is magyarázkodás, hogy a tablet így meg úgy, ami tényleg nagyon szép, csak azt kell tudni hogy azon bizony nincs extraprofit mint a telefonon. -
Youri
veterán
Nézőpont kérdése
[link]
-
GALARDO
addikt
Már meg sem lepődök, csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elemzői várakozásokhoz nem ér fel ugyan az Apple teljesítménye, de a 8,8 milliárd dolláros nettó nyeresége miatt így sem fognak panaszkodni a befektetők.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Outlook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest