- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Totheground #117 üzenetére
ezen a grafikonon kiválóan látszik hogy az előző negyedév jobb volt, mint a mostani
tehát visszaesésről van szó, nem pedig "rekord negyedévről"
az tény hogy az előző Q3-hoz képest még mindig jobb(ha valaki pontosan fogalmaz, nem gyanúsítják ferdítéssel, pláne ahogy kifejezte magát), a 2012 Q1 volt brutális
a Samsung profitja mellesleg most annyi (5,9 milliárd), mint amennyi volt az applenek tavaly
hiába nehéz lesz legyűrni, de szerintem le fogja egy szép napon (negyedévben) gyűrni, ha így haladunk, a szorgalom és munka áll szemben a kínai munkások kiszipolyozásával, hisztéria keltéssel és szabadalmi trollkodással szemben
bízom benne hogy előbb utóbb ez fog bukni
-
Remus389
veterán
igen egyesek túlzásokba esnek
szerintem mi droidosok örüljünk ha elérjük az iphone-t sebességbe és smoothságba
szerencsére a JB-nek és az egyre erősebb ARM prociknak köszönhetően jövünk fel, meg mintha az iphone-ok is kezdenének laggolósabbak lenni(sőt ha megnézünk egy Nexus S-t ami nem egy annyira erős gép, azon elég szmúszan folyik a rendszer, tehát tévhit quad core proci kell az androidnak, optimalizálás kell)
az android 60%-on áll, az iOS 20%-on [link] a világot kell nézni, nem csak Angliát vagy Magyarországot
persze tudom nem mindegyik Android a drága kategória, viszont minden iPhone drága
-
Remus389
veterán
na jó de nem mindegy melyik típus és milyen oprendszer
ha LG optimus-od froyo-val volt... az nem ugyanaz mint egy G. Nexus Jelly Bean-el
különben tényleg a Nexus-ok amiket szoftveresen össze kéne vetni a szifonokkal, mert az az alap android, ezen kívűl vannak szoftveresen gyengébb telefonok(LG 2X) és szoftveresen jó telefonok(SGS1, SGS2)
tehát Nexus-szal kéne összevetni és azok Jelly Bean-jeivel
HA egy Nexus S is belassul appok telepítése után, akkor azt mondom oké
de rokona az SGS esetében nem tapasztaltam ÉN ilyet
légy boldog a szifonoddal, remélem azért nem ment rá a gatyád
én inkább elpepecselek a droiddal mint kiadjak annyi zsetont egy kiskijelzős, kötött rendszerű, kényelmetlen fogású telóért
-
Remus389
veterán
úgy látom nincs tapasztalatod, igazi
én mondom, majdnem két éve droid user vagyok, és ha jó a gyári ROM nem befolyásolja hogy fel van még telepítve 60 app, ha van hely miért lassítaná? ha nem futnak csak ott vannak miért lassítaná?
esetleg valami genyó program visszafogja, fut a háttérben
most nem azért, mert bár nekem nem volt ájfónom(nem is vágyom rá), de azt mivel magyarázod hogy gyakran a 4S is laggol a boltokban? jah hogy hetek óta mennek és boldog boldogtalan nyomkodja?... de akkor hol a híres stabilitás?
-
Remus389
veterán
szerintem a Jelly Bean-t várd meg, nem hiszem hogy az ICS-re gyúrtak rá
egyébként nem is értem ezt a "belakást" nekem még a régi sgs1-esem van és ugyanolyan ha 0 program van rajta vagy 40 plusz program
Joey20: az előző negyedévhez képest ismét rekordot döntött a cég. a többi csak rizsa és ferdítés.
te beszélsz a ferdítésről?? nézd meg jobban az a grafikont és az előző negyedévet, már ha értelmezed
bagoly mondja
szavakban: 35 milliárd dolláros árbevétel mellett elért 8,8 milliárd dolláros profit persze ennek ellenére sem nevezhető éppen gyenge teljesítménynek, még akkor sem, ha az előző negyedévben 39,2 milliárd dollár bevétel mellett 11,6 milliárd dollárt tudott felmutatni.
erre te azt állítod, hogy előző negyedévhez képest rekord, számítok a bocsánatkérésedre(bár már messze nem az első ilyen és akkor sem korrigáltad magad)
-
Remus389
veterán
ott "csak" 5,9 milliárd a profit a negyedévben, viszont őnekik bővül és nem csökken
összehasonlításképp, gondolom ugyanarról a negyedévről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elemzői várakozásokhoz nem ér fel ugyan az Apple teljesítménye, de a 8,8 milliárd dolláros nettó nyeresége miatt így sem fognak panaszkodni a befektetők.
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest