- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
..persze fogalmazhattam volna pontosabban ezzel kapcsolatban, de sztem biztosan megérted mit akartam kifejezni, ha az egész összeáll a végén...
..de hogy mindenki megnyugodjon, szándékom csak egy kis jókedvet volt csempészni ezen szép délelőtt e hangulatos eszmecserébe...(#61) Totheground: ...várd csak ki a végét, ez csak addig lessz igy amig lesszis rá kereslet... ..ugyhogy gyorsan szabadulj meg töle jó áron
-
eeXaa
addikt
...pontosan....
..de viccet félretéve, ... reálisan nézve szinte mindenki böngészésre használja az "okostelefonját" nagyrészt... ez pedig ha egérmozi kategóriát nézzük, bizony a keldor ur által emlegetett kategóriáju telefonok nagyon nagy része megfelően kiszolgálja... no most kérdés? ...mennyit akarsz ezért a dologra áldozni havonta? 5 ezret vagy 20-at... nekem nem kérdés, mintahogy a piac is áll jelenleg... -
eeXaa
addikt
...nem lessz itt semmiféle rekord.... az alma egyre inkább kezd kiszorulni a piacról.... lassan már senki sem vesz ájfónt, mert már kiment a divatból... komolyan, 10 emberből 7 nek a kezében samsung okostelefont látok, a maradék 3-on osztozik a többi gyártó.... és ez a tendencia egyre csak erősödik, mivel az androidos telók egyre jobbak az alsó szegmensben is... az s3 ról nem is szólva... gyakorlatilag mindenben agyonveri még a kinemadott ájfón5-öt is...
...szorul a hurok az alma körül... én nem adok többet 3 évnél és tuti az ájfónokon alap lesz a dupla boot with android, ha szeretnének majd még készüléket eladni akkortájt...
...ez az én vízióm erről a témáról...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elemzői várakozásokhoz nem ér fel ugyan az Apple teljesítménye, de a 8,8 milliárd dolláros nettó nyeresége miatt így sem fognak panaszkodni a befektetők.
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest