- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
"Az s2 pedig agyba-főbe veri gyorsaságban még a 4s-t is."
Nekem volt mindkettő, ráadásul párhuzamosan, nekem nagyon egyformának tűntek, szóval ez enyhe túlzás volt...még a böngésző is tök ugyanaz a sebesség volt.
De támaszd alá az állításod, #87 után főleg, én meggyőzhető vagyok így utólag is.
-
Touch-ko
őstag
hogy lehet, hogy az eltöltött egy évem alatt, amit Angliában éltem, ezt nem tapasztaltam ? Érdekes mutatvány ez.
Nemtudom melyik reszen eltel Angliaban, de Statham-nek igaza van. iPhone es BB.
Eleg nagy cegnel melozom, es itt mindenkinek iPhone es BB van. Talan 3 ismerosomnek van HTC-je, meg Nokia-ja.
MEg az utolso paki bevandorlok is iPhone-nal rohangalnak az underground-on...De ez mar csak OFF.
-
Remus389
veterán
na jó de nem mindegy melyik típus és milyen oprendszer
ha LG optimus-od froyo-val volt... az nem ugyanaz mint egy G. Nexus Jelly Bean-el
különben tényleg a Nexus-ok amiket szoftveresen össze kéne vetni a szifonokkal, mert az az alap android, ezen kívűl vannak szoftveresen gyengébb telefonok(LG 2X) és szoftveresen jó telefonok(SGS1, SGS2)
tehát Nexus-szal kéne összevetni és azok Jelly Bean-jeivel
HA egy Nexus S is belassul appok telepítése után, akkor azt mondom oké
de rokona az SGS esetében nem tapasztaltam ÉN ilyet
légy boldog a szifonoddal, remélem azért nem ment rá a gatyád
én inkább elpepecselek a droiddal mint kiadjak annyi zsetont egy kiskijelzős, kötött rendszerű, kényelmetlen fogású telóért
-
Touch-ko
őstag
Kezd kiszorulni az Apple? Epp most volt az iPad startja Kinaban. Mivel kina az egyik legnagyobb piac (talan a legnagyobb), es most kezd az Apple terjeszkedni igy korantsem irnam le a dolgokat. Egy statisztikabol barmit ki lehet olvasni, mellesleg az iPhone eladasok csokkenesenek indoka az, hogy sokan kivarnak az uj keszulek megjeleneseig.
Az iPhone 28%-os novekedest produkalt az elozo evhez kepest.
Az iPad eladasai majdnem megduplazodtak!
Egyedul az iPod eladasok csokkentek pontosan az iPhone miatt, de ezt mindenki tudja az Apple-nel.Szerintem nem ugy nez ki, mintha gondjai lennenek az eladasokkal
Kiment a divatbol? Attol, hogy otthon mindenki tucat Samsungot hasznal, nem jelenti azt, hogy nincs kereslet az iPhone-ra. Itt nalunk pont az ellenkezojet latom. iPad-et hasznalnak meg a metron is az emberek, mindenkinek iPhone-ja van.
Az Apple vesztet mar 2000 ota rebesgetik. Anno az iPod is halalra volt itelve, aztan az iPhone-rol is `felesleges meg draga, meg sz.r` volt a velemenyetek. Aztan jott az iPad, amit a Dell vezetoje itelt halalra, mert feleslegesnek tartotta. Azota a Dell is tableten dolgozik..
Szoval vard ki a veget
PS: A viziot tele van alapveto hibakkal.
-
bagkri01
őstag
Rengeteg olyan tesztvideo van amin gyári soft van a telókon. Egy teszteléssel foglalkozó oldal nem fog neked custom romokat telepítgetni. Te tényleg ennyire korlátolt vagy? A maga idejében tényleg az iphone volt király , de lásd be, hogy a többi gyártó már túlnőtt rajta technikailag.
-
R2D20208
addikt
válasz
philoxenia #87 üzenetére
Igazad van ! Akkor linkelek 10 - 100 összahasonlító videót. Amik tények.
Londonnak lehet van Iphone utcája, és az ott lakók lettek sztem megkérdezve, kinek milyen telefon van a tulajdonában -
philoxenia
MODERÁTOR
Izgalmas kérdés lehet, hogy az Általad a "Londoni üzleti negyed"-nek nevezett városrész mit is takar?
Mi az aránya az ott előforduló mobiltelefonoknak mennyiségileg a Londonban használt összes mobiltelefonhoz képest. Hirtelen nem találtam ilyen statisztikát, de Te nyilván sokkal jobb vagy angolból, Neked könnyebb lehet linkelni.Kérek továbbá mindenkit, hogy a továbbiakban a "jobb az egyik, mert" vitában olyan érveket hozzon föl, amelyeket legalább minimális mértékben alá is támaszt, adatokkal, statisztikákkal hiteles helyről!
-
Remus389
veterán
úgy látom nincs tapasztalatod, igazi
én mondom, majdnem két éve droid user vagyok, és ha jó a gyári ROM nem befolyásolja hogy fel van még telepítve 60 app, ha van hely miért lassítaná? ha nem futnak csak ott vannak miért lassítaná?
esetleg valami genyó program visszafogja, fut a háttérben
most nem azért, mert bár nekem nem volt ájfónom(nem is vágyom rá), de azt mivel magyarázod hogy gyakran a 4S is laggol a boltokban? jah hogy hetek óta mennek és boldog boldogtalan nyomkodja?... de akkor hol a híres stabilitás?
-
R2D20208
addikt
Oksa, én eze nem vitázom, mert szerintem nincs értelme
(#84) BoboDJ tudod miért Custom Romolom ?
1 : mert nem csak egy Launcherem lehet, hanem bármennyire, és azt úgy szabom személyre, ahogy akarom.
2 : Mert ha nem akarok gyári Romot használni, akkor ott van kismillió választék, jobbnál jobbak : 4.0.3, 4.0.4, Aokp, MIUI, cm9, cm10, és had nem folytassam. Így nem aza a monoton minden kiömlesztve az egyetlen Launcheremben az aasztalomra minden, hanem ízlésesen testre szabom. És ezeket mind élvezem, és nem vagyok teljesen leszabályozva.3 : Ha tuningolni akarom ? akkor rakok rá egy kis plusz CPU - t . Ha nincs szükségem minden magra ? Kikapcsolom.
És nem folytatnám, mert reggelig írhatnám. A fele opciónak, még Custom Romra sincs szüksége
-
Jojo5
őstag
én meg pont nem örülnék annak, hogy ha 4" felett lenne a kijelzője az új szifonnak, mert alapból én is úgy állok a témához, hogy az I4-em leváltom az újra, de ha valami olyat csinálnak ami nem gyere be akkor I4S lesz az új helyett....
4,5-4,8"-t már fogni is kényelmetlen pedig nem a 150 cm magas 50kg-os gyíktestű emberek csoportját erősítem...
-
R2D20208
addikt
(#63) BoboDJ szaggat ? Hát te mit fogtál a kezedben ?
Ez nem semmi, miket össze nem hordanak emberek...
Olvass összehasonlító tesztet, nézz videót. Hogy lehet , hogy mindig odaver Nexus / S3 is az i4 - nek ? Rengeteg ország, rengeteg mobil / videopoertálja felmérésében alma van a fa alatt. Mindegyik rosszul tesztelt, mindegyik hazudik ? ( ha gondolod 100 videót is linkelek neked, és tanulmányozd picit, mielőtt valamit írsz )
(#73) Statham hogy lehet, hogy az eltöltött egy évem alatt, amit Angliában éltem, ezt nem tapasztaltam ? Érdekes mutatvány ez.
-
bobooo
addikt
te most csak viccelsz ugye?
nemreg olvastam/lattam engadgeten egy kepet az amerikaban a telefongyartok reszesedeserol es mindenki nyomta h milyen jo az Android mert lenyomta az Apple-t
viszont az android ezt a tobbsegi reszesedest kb 5 gyartoval eri el az Apple meg onmagaval
-
R2D20208
addikt
-
Remus389
veterán
szerintem a Jelly Bean-t várd meg, nem hiszem hogy az ICS-re gyúrtak rá
egyébként nem is értem ezt a "belakást" nekem még a régi sgs1-esem van és ugyanolyan ha 0 program van rajta vagy 40 plusz program
Joey20: az előző negyedévhez képest ismét rekordot döntött a cég. a többi csak rizsa és ferdítés.
te beszélsz a ferdítésről?? nézd meg jobban az a grafikont és az előző negyedévet, már ha értelmezed
bagoly mondja
szavakban: 35 milliárd dolláros árbevétel mellett elért 8,8 milliárd dolláros profit persze ennek ellenére sem nevezhető éppen gyenge teljesítménynek, még akkor sem, ha az előző negyedévben 39,2 milliárd dollár bevétel mellett 11,6 milliárd dollárt tudott felmutatni.
erre te azt állítod, hogy előző negyedévhez képest rekord, számítok a bocsánatkérésedre(bár már messze nem az első ilyen és akkor sem korrigáltad magad)
-
bobooo
addikt
fogtal mar a kezedben egy belakott sgs3-at es egy belakott i4S-t ?
en ugen es az sgs3 ott szaggat ahol csak tud (a 4 magja ellenere) es az i4S meg a ketmagjaval egy szaggatast se produkal
papiron lehet h jobb (meg) az sgs3 a 4magjaval de gyakorlatban az a 4mag sz@rt se er az i4S-sel szemben
kezdenek az alao kategorias androidok is feljonni ?
mire gondolsz pontosan ? mert ahogy elnezem az alsoarkategorias androidos telefonokat nemtudom mi az a nagy fejlodes
a samsung meg elashatja magat a telefonjaival egyutt
-
eeXaa
addikt
..persze fogalmazhattam volna pontosabban ezzel kapcsolatban, de sztem biztosan megérted mit akartam kifejezni, ha az egész összeáll a végén...
..de hogy mindenki megnyugodjon, szándékom csak egy kis jókedvet volt csempészni ezen szép délelőtt e hangulatos eszmecserébe...(#61) Totheground: ...várd csak ki a végét, ez csak addig lessz igy amig lesszis rá kereslet... ..ugyhogy gyorsan szabadulj meg töle jó áron
-
-
-
keIdor
titán
Tudom, hogy gyors nem kérdés, már egy SGS3 is gyors, bár van mit javítani azon is, gondolok itt a multitaskingra. De napokon belül jön az S3-am, mert azt is ki kell próbálni és majd meglátjuk milyen lesz.
Élőben tetszett, de a One X-nél is 2 hétig telt, mire megtaláltak az idegesítő bugok/tulajdonságok, úgyhogy elkiabálni nem merem.
JB meg kívánom, hogy így legyen, kell az a Project Butter, minél hamarabb.
-
-
eeXaa
addikt
...pontosan....
..de viccet félretéve, ... reálisan nézve szinte mindenki böngészésre használja az "okostelefonját" nagyrészt... ez pedig ha egérmozi kategóriát nézzük, bizony a keldor ur által emlegetett kategóriáju telefonok nagyon nagy része megfelően kiszolgálja... no most kérdés? ...mennyit akarsz ezért a dologra áldozni havonta? 5 ezret vagy 20-at... nekem nem kérdés, mintahogy a piac is áll jelenleg... -
mazsi1911
aktív tag
Engem csak az zavar hogy direkt idejonnek trollkodni direkt leszoljak a masikat.
Miert kell fikazni allandoan az Applet? Miert nem lehet elfogadni a masik sikereit?
En *zaroztam az androidot sokaig, amiota kijott az ICS mar tobbre tartom.Dehat min is akarok en valtoztatni... Bezzeg a majd 100%os iPad novekedeshez hozza sem tudnak szolni. A samu is rekordot dont mindig, megsem megyunk oda leugatni hogy nezd mar azt a sok barmot aki megveszi az S2-t ami mar egy eves mint ahogy itt az egyik kedves kommentelo leugatta az "elavult" iPhone 4-et.
-
vicze
félisten
Szöveg értelmezés???
"Unfortunately, as suspected, Chrome on iOS uses iOS' UIWebView, which means the same rendering engine as mobilesafari."
WP7-re és vannak ilyen tákolmányok, szép skin a Safarira, de semmi több, sőt még lassú is. -
rolii21
aktív tag
-
mazsi1911
aktív tag
sok kis karorvendo, nem vagytok kepesek elfogadni masok sikereit.
-
vicze
félisten
Nincs.
Minden Safarin kívüli "böngésző" a Safari webview-t használja, amiben nincs Nitro. FF, Chrome stb. csak GUI-k a webview-hoz. Illetve a másik fele meg felhő alapú mint az Opera mini, alapértelmezetté egyik se tehető, minden link Safariban nyílik automatikusan, szóval nem tudom mi értelme más böngészőnek iOS-en. -
Roxbury
őstag
Mondjuk azt nem tudom mért hasonlítjátok össze az S3-al a 4S-t.
Tökre nem egy kategória szerintem. A 4S-nek nagyon kicsi kijelzője van az S3-hoz képest, nekem az sokkal jobban tetszik. Netezni egyszerűen sokkal jobb azon a 4,8-as kijelzőn, mint a 3,5-ös egérmozin.
Most, ha kijön az új mondjuk 4"-os kijelzővel, akkor is lemaradásban lesz az S3-al szemben.
Proci az jó lett az S3-ban is, akkor megint nem tud meglépni a szifon.
Rendszerügyileg, meg megint csak az S3 a jobb, de egyenértékű legalább.
Amúgy, ha egy 4,5, 4,8-as kijelzővel jönne az új szifon, akkor nekem is tetszene.
Akkor miről vitázunk?
Hosszú távon amúgy nem egyszerű dolog fenntartani egy folyamatos profit emelkedést, főleg úgy, hogy nagyon hasonlítanak egymásra a telefonok, így nem feltétlen cserélik le az emberek. Márpedig divatból veszik őket, és ott a külső számít, ami pedig nem igazán változik.
-
keIdor
titán
Időgépet is veszel hozzá? Mert egyikre sincs JB, sőt a HTC még legalább lassú és laggos is, de te tudod. Kivétel az S4-es One S, csak azt meg nehezen kapsz.
eeaa: Jah én is sok Star 2-t meg egyéb szarokat látok mások kezében, sok az S5230 telefonnak csúfolt valami is, meg az ilyen Galaxy Mini variánsok, van vagy 20 belőle.
Igen ilyeneket én is látok, kár, hogy fényévmilliárdok választják el ezeket mind az iPhone-tól, mint a Galaxy S variánsoktól. Ezek hívom én who cares? phone-oknak. Btw látom maradtál ordas troll, így tovább. -
eeXaa
addikt
...nem lessz itt semmiféle rekord.... az alma egyre inkább kezd kiszorulni a piacról.... lassan már senki sem vesz ájfónt, mert már kiment a divatból... komolyan, 10 emberből 7 nek a kezében samsung okostelefont látok, a maradék 3-on osztozik a többi gyártó.... és ez a tendencia egyre csak erősödik, mivel az androidos telók egyre jobbak az alsó szegmensben is... az s3 ról nem is szólva... gyakorlatilag mindenben agyonveri még a kinemadott ájfón5-öt is...
...szorul a hurok az alma körül... én nem adok többet 3 évnél és tuti az ájfónokon alap lesz a dupla boot with android, ha szeretnének majd még készüléket eladni akkortájt...
...ez az én vízióm erről a témáról... -
Remus389
veterán
ott "csak" 5,9 milliárd a profit a negyedévben, viszont őnekik bővül és nem csökken
összehasonlításképp, gondolom ugyanarról a negyedévről van szó
-
Hiftu
senior tag
"4% other" - ez a gennyes, pereljünk be mindenkit kategória?
Mert akkor nem nagyon éri meg ezzel játszaniuk. Csak a saját imidzst rombolják. -
Teffi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is sikerült ilyen készüléket nemrég beszerezni, így csatlakoznék, első Samsung telefonom.
Lenne 2 kérdésem a tapasztalt fórumozókhoz:-LF5 van a tetefonon, ma felajánlott egy 73 MB-os frissítést. Ez a fórumon említett LFB? Ez gond nélkül felmegy, ha a telefon rootolt? Megmarad a root vagy újra kell csinálni a CF-Root folyamatot?
-Play Store: eddig hibátlanul ment, majd egyik napról a másikra bármely program vagy update esetén a folyamat beragat a "Letöltés/Downloading.." kiírásánál, csak fut a folyamat jelző, de nem halad, soha nem fejezi be. Megpróbáltam mindent amiket itt ír a Google, de nem segít. Egyéb ötlet? A Wifi routeren minden ok, nem történt változás. Play Store verzió: 3.7.13, már a telefon vásárlása után rögtön frissült, eddig renben ment. Próbáltam eltávolítani a frissítést is, így viszament 3.5.16-ra, de amint elindítottam a programot, visszafrissítette magát.
Köszönöm!
-
joey04
titán
Megint odacsapott az alma!
-
bagkri01
őstag
válasz
Totheground #23 üzenetére
Az iphone 4/4s még mindig nagyon túl van árazva, ahhoz képest, hogy nem mai darabok bizalom ide vagy oda. Annyi pénzből már samu vagy htc csúcsmobilt veszek, amelyek jelly bean-el hozzák az iphone szintjét, sőt túlszárnyalják azt és nincs annyi megkötés a rendszerben. Kinek a pap, kinek a paplan.
Azt azért hozzá teszem, ha esetleg az apple nagyott villant az új iphonnal, nem kizárt, hogy elcsábulok -
Totheground
addikt
Ez nem a tudatos/nem tudatos vásárló problémája.
Én is tudom, hogy meg fogom venni, hacsak nem basznak el valamit nagyon.
Az Apple eddig még nem csinált szar iPhone-t, és remélhetőleg ez a szokásuk meg is marad. Ez inkább a márkahűség/bizalom jele.@Roxbury
Heh. Kíváncsi vagyok a fórum fikázóinak (nem Rád gondolok, hanem a renitens anti-Apple trollokra) mekkora része dolgozik "hallomás" alapján.
-
GALARDO
addikt
lehet rá telepíteni Opera Minit
Akkor 1 kilőve, ugyanis van rá. A második viszont, nem fog teljesülni.
18: Volt i4-em, így nem zsákbamacskát fogok venni.
Meglepődtem, mennyire jó telefon, a fikázások ellenére.
Biztos, hogy a márkánál maradok....bár csábítanak, a WP8-as Nokiák is. Viszont a szifon legnagyobb előnye, a számomra használható méret, ugyanis ilyen csúcskategóriába sajnos már nincs.
Az i4 óta, tudatosult bennem a tény miszerint, soha nem szabad mindig másokra hallgatni.
-
Touch-ko
őstag
-
hemaka
nagyúr
egész szép számok
-
Totheground
addikt
Egy apró megjegyzés: ezek q3 számok.
Nem tudom, milyen elemők ezek, de nálunk már tuti kirúgtak volna őket a cégtől. A tradicionálisan gyenge q3ban, főleg, hogy mar megint érződik az új iPhone hatása (ami tavaly eltolódott, és a kedves elemzők ezzel is teljesen mellé lőttek) miért is közelítené meg a q2t, amikor még teljes erővel ment az új iPad és messze volt az új phone.
Na mind1 -
hunter84
aktív tag
Jaja, a helyzet az, hogy én elég sok szakportált látogatok, ezen kívül pont olvastam a portfolio.hu cikkét is, és mindegyik nagyjából azonos hangvételű volt, azaz jó az Apple-nek az extraprofit, ugyanakkor csökkenő tendencia figyelhető meg, tehát van negatív hatás is.
A fentiek alapján néha ledöbbenek, hogy itt a MA-án mennyire más színben látják a világot, dehát éljen az örök hurrá-optimizmus.
-
opeter87
senior tag
Az iPhone eladások csökkenés indokolt, hiszen mindjárt itt az új sokan kivárnak.
A 17 millió iPad eladás viszont hihetetlen.
A számítógépek esetében enyhen növekedés normális, hiszen itt az új MBP és MBA és ezek még húzni fogják a 3. negyedévet is.#4 lmisi
Egyetértek, szerintem is az iPhone eladással vannak gondok. Ez a vonal, amit elkezdtek a 3G/3GS - 4/4S szinte mindenkinél 2 évre kitolja a telefoncserét, ami nem tesz jót az eladásoknak. -
lmisi
senior tag
Jaja ráadásul az év első 3 hónapja tradícionálisan gyenge az It-Okos teló "iparban", na akkor remekelt az alma, a hagyományosan javuló eredményeket mutató 3-6 hó meg pont vacakul sikeredett. Ez nem sok jót jelent 6.-9. hónapra hiszen valamikor októberre várják itelefon5-öt, tehát pont iskolakezdésre nem jut semmi egyenlőre almáéknál.
Gondolom ezért zakozott 6%-ot.
Rossz a trend nagyon, volt is magyarázkodás, hogy a tablet így meg úgy, ami tényleg nagyon szép, csak azt kell tudni hogy azon bizony nincs extraprofit mint a telefonon. -
Youri
veterán
Nézőpont kérdése
[link]
-
GALARDO
addikt
Már meg sem lepődök, csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elemzői várakozásokhoz nem ér fel ugyan az Apple teljesítménye, de a 8,8 milliárd dolláros nettó nyeresége miatt így sem fognak panaszkodni a befektetők.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest