- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
ghiottone #138 üzenetére
Nekem Redmi 3-am van,abban más a kamera szenzor? Nem találok erről leírást. Azt látom,hogy több megapixel a Note3ban.
Csak azért kérdem,mert én ezzel szerintem teljesen vállalható képeket lövök. [link]
Ha ezt a szintet hozza egy telo,az nálam belefér.
Ebből a belinkelt 3 képből még nehéz következtetni. -
kelzsoca
félisten
válasz
ghiottone #116 üzenetére
Bekapcsolt wifi-vel tettem le az este, emailek, és messenger üzenetek érkeztek, illetve az időjárás is küldött értesítést, továbbá a battery hd is folyamatosan futott.
(#117) _t0Mi_
A készülékház a felső és alsó részén műanyag (antennák miatt) és a középrész fém.
Viszont szebben össze van dolgozva mint a Note 3 pro esetén, ugye ott is hasonló megoldást alkalmaztak.(#120) HeavyToys
Holnap készítek képeket, mivel azonos kamera modul van benne mint a Note 3 pro-ban, egy G4 vagy S6 biztosan szebb képeket készít.
(#115) _Moriarty_
10 perc után 10%, 20 perc után 20%-on állt a töltöttség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest