- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
5" a sztenderd méret.Minden ami ezalatt van az kicsi ami efölött az nagy.Ázsiában a nagyképernyős telókra van igény.Ott a kutyának nem kell a 4,5"-os.Ahhoz igazodnak elsősorban mivel az a fő piacuk és nem az európai ahol van pár tucat ember(főleg magyarországon)akinek még az 5" is nagy.
-
csabi63
senior tag
Az igény a nagy képernyőkre van. Ha mindenki a 320p felbontású, 3 hüvelykes telókat keresné, akkor nem gyártanának 6 hüvelykes phabletet. Ha senki nem venné a batár képernyőset, akkor meg seperc alatt leállnának vele. De az okostelefon már alig telefon. Mini PC, könyvtár, házimozi, fényképezőgép, forgalomirányító rendőr, anyám tyúkja.
Meg ugye az elmúlt néhány évben a homo sapiens tenyere jelentősen megnőtt. A legelső 5 hüvelykes telefon még közröhej tárgya volt, mint kezelhetetlen tepsi. Amíg 1-2 filmsztár, Kobe Bryant, meg Lady Gaga el nem kezdte reklámozni. Azóta már az 5,5 is teljesen normális, a 6 meg menő phablet. Még Taylor Swift rendel magának egy 8 hüvelykeset gyémánt berakással, aztán mindenki a hóna alatt hordja majd a telefont. Semmiben nem különbözünk a majomtól, ez nyilvánvaló. Csak nekik nincs pénzük telefonra.
-
tybsen
addikt
Én is megszólítva érzem magam mert azonos a véleményünk a fórumtárssal.
Évek óta az a struktúra a mobilarena-n, hogy egy tesztnél megjelenik a készülék neve és mellé egy kis frappáns szöveg vagy szójáték vagy akármi, ami jellemző a telefonra, stb. Azok akik naponta olvassák az oldalt, szerintem ezt már megszokták.
Ehhez képest a jelenlegi hír "Erődemonstráció - Vernee Apollo Lite"-ból (még ha itt a sorrend fel is lett cserélve) logikusan arra lehet következtetni, hogy egy tesztről van szó, nem pedig egy hírről. Pláne, hogy a cikk folytatásából is úgy tűnik, hogy ez valóban egy teszt - én igazából azon csodálkoztam hogy nincs több oldal. Szóval elég fura hír lett ez és szerintem nem passzol az eddigi rendszerbe.
A cikkek stílusa - bár többé-kevésbé illeszkedik az eddigi mobilarena-s vonalhoz - valóban megszokást igényel, ahogyan már volt is szó erről. A régi olvasók, mint én is, joggal érezhetik ezt szokatlannak, hiszen valóban az is. Érhető módon az ember hangot ad ennek, és hát hol máshol, ha nem a cikkhez tartó fórumban
Semmi rossz szándék nincs amúgy ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged