- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Talán nálam az Intel nem probléma. Nem játszok, általános tartalomfogyasztásra kell. Netezés, hírolvasás, könyvek, satöbbi. De némelyik kínainak már ez is sok
Yoga tab3? Várható valamikor? Igazság szerint illene, mert saccperkábé 2 éve nem jelent meg semmi új tablet. Úgyértem, 10"-os, nagyfelbontású, de nem 200 ezerbe kerülő.
1200x800-as lebontásúakból rengeteg van, de az nem kell.
8"-os pedig kicsi. -
vlevi
nagyúr
Én is várnám azt az LG tabletet.
Kellen valami 10" körüli, nagyfelbontású új gép.
Mert ha ma akarnék valamilyen tabletet vanni, egyszerűen NINCS.
Talán a Lenovo Yoga2, de az már alig van valahol webshopban. Vagy a Samu galaxy tab S 10.5, de az is lassan két éve piacon lévő modell. Sony tabletjei nekem túlságosan drágák. Kínaiakból már kiábrándultam. Más lehetőség egyelőre nem nagyon vanWindows tabot meg nem akarok, legalábbis tartok tőle. Jóideje nézegetem a win8, win10-et, de egyszerűen arra nincsenek meg azk az appok, amit droidos telón, tableten használok. Anélkül pedig értelmetlen. Nem kell extra dolgokra gondolni, csak RSS hírolvasó, vagy egy Tapatalk (a wines verziója hulladék), vagy egy levelező. Mert a win10-es mail app nyomába sem ér a droidos gmail kliensnek. Win alatt nincs widget, a csempe egy vicc. Én ezek miatt nem akarok magamnak windowsos gépet tabletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air - 16 GB
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest