- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giovan!
addikt
válasz
mjani1172 #107 üzenetére
Az Apple üzletpolitikája nem a kémkedésre épül. Ők nem az adataidért kapott pénzből élnek, hanem a túlárazott (bár ez relatív) készülékek eladásakor keletkező haszonból. Persze ők is gyűjtenek adatot, ez nyílvánvaló, de azt elvileg csak a szolgáltatásaik fejlesztése céljából, és nem azért, hogy különböző reklámcégek számára áruba bocsássák azt.
Ha így tennének, az hamar kiderülne, és ezzel a “what happens on your iPhone, stays on your iPhone" filozófiát köpnék szembe, ami várhatóan jelentősen visszavetné a keresletet a termékeik iránt.
A Google pl. teljesen nyíltan bevallja, hogy ő az adatainkért kapott pénzből él (amivel nincs is semmi baj, valamiből neki is meg kell), meg lehet nézni a negyedéves jelentéseiket. Ha az Apple is ezt az üzletmondellt alkalmazná, azt neki is nyilvánosságra kellene hoznia.
-
válasz
mjani1172 #105 üzenetére
Értem a hasonlatod, nyugodtan, akár nyíltan is leírhatod, hogy hülye vagyok.
Max változtatok a hozzáállásomon, meg nagy ívbe kikerüllek. Ennyit tudok tenni
Valószínű nem leszek egyedül ezzel a gondolattal, de mint írtam spekuláció, mert szerintem a következő években konkrétumokat nem fogunk megtudni a vírus eredetéről..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest