- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Hát bizony, nyilván elrugaszkodott igény a 21. században, ha az ember 2-3 eszközön akar pont ugyanazzal az élménnyel netezni. Tudod, mint egyszeri júzer, engem nem érdekelnek az általad linkelt trükkök meg 3rd party alkalmazások, és akkor mobilon még mindig nincsenek gyorsindítóim (a mobil IE6-ot meg gyorsan felejtsük el, mert fényévekre van egy béta 2 (!) Opera Mobile 10-től).
-
törölt tag
Hát, amíg nem használtam én sem akartam elhinni, mennyire gyors, kényelmes. Aztán mióta operázom, azóta minden más böngészőben próbálom a gesztusokat, amíg le nem esik, hogy ott nincsenek. visszalépés, előrelépés, stb. Mert pl. linuxon az egerem kiegészítő gombjai nem működnek. Esetleg ahol épp géphez jutok, ott nincs plusz gomb az egéren. Sokat utazom, sokfele, nincs notim, így nekem hasznos, ha a kedvencek, egyéb beállítások midnenhol elérhetőek.
-
erdoke
titán
Operával semmire nincs szükség. Csak megadom az adataimat a Live-ban, és mindenhol ugyanazt látom, Mini-től Mobile-on át Portable vagy telepített asztali verzióig.
Arra céloztam, hol volt először, mint mindig...Azóta persze mindegyik lekoppintotta, akárcsak a tabos böngészést magát.
(#95) Kopi3141
Igen, az is működik, csak – más egérmozdulatokkal ellentétben – sose bírtam megjegyezni. -
Cathulhu
addikt
Latom feldobtam a labdat
ie7: Egyszeru, konnyen kezelheto, es azokon az oldalakon ahol en hasznaltam boven eleg gyors. Letisztult, sallangmentes.
A hihetetlen szabvanyos FF-rol annyit, habar nem sok honlapot csinaltam eletemben )nem ez a fo profilom), de az egyebkent szabvanyosan megirt CSS-em egyedul FF-en nem ugy nezett ki ahogy kellett volna (nameg ie 6-on, de az egy oskovulet)
szerk: leeesett, gondolom a 8-as explorerrol beszeltel mint szabvanykoveto
Az igen, csak cserebe tetulassu. Egyszeru javas jatek (pl travian) olyan prociterhelest adott a 3GHz-es P4-nek hogy syegeny alig kapott levegot. 2-3 ablakban mar halalan volt... Chrome, ie7 meg porgott...A chrome meg pont azt nyujtja ami kell. Modern, gyors, es ez is mentes minden sallangtol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest