- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Csakénvagyok #191 üzenetére
nemvan.
-
moonman
titán
"Akkor az Analytics szépen nyomon követ IP alapján, hiába a Bing-ről mész, ha azokat az oldalakat böngészed, ahol fut az AdSense/AdWords script. Na meg gondolom neked is van jópár Gmail-es ismerősöd."
a reklámok sosem zavartak, meg az analytics sem igazán, nem vagyok semmilyen Google-szolgáltatásba bejelentkezve, tehát max. névtelenül logolhatnak. de ennyire már nem vagyok paranoiás. egyébként sem paranoia miatt nem használom, egyszerűen számomra van jobb, meg amúgy sem kívánom támogatni őket - legalábbis szándékosan.
-
-
moonman
titán
ez megint egy olyan dolog, hogy jó-jó, de az átlaguserek hány százalékának van szüksége arra, hogy több gépen ugyanazok a kedvencek legyenek? nagy részüknek nincs is több gépe. meg most az, hogy kinél mi volt előbb, nem sokat számít, erre az apple a legjobb példa.
koppintásnak sem nevezném, nézd meg az IE-nél is meddig húzták a tabokat, akkor tették bele, amikor már elterjedt dologgá vált. nekem pl. sokkal többet ér a biztonság, a tab processzek, meg az, hogy 99,8%-ban minden oldal helyesen jelenik meg, minthogy egérrel gesztikuláljak.
-
moonman
titán
olyan inspiráció nyomán, hogy minden böngészőben így van.
több gép közt: Live Toolbar, Mesh, vagy van egy rakat 3rd party. én pl. parasztosan oldottam meg, simán beállítottam offline folder-nek az irodai gépem favorites könyvtárát. úgyis mindig fent vagyok VPN-en, tehát folyamatosan szinkronban vannak.
mobilra meg WMDC.
de nem hiszem, hogy ezeket pont neked kell magyarázni.
-
moonman
titán
én meg nem kattintgatok, hanem nyomok egy ctrl+T-t, ha új tabot nyitok, akkor úgyis gépelni fogok, tehát minek szórakozzak az egérrel.
mellesleg minden fül menüjében ott van a new tab opció.
-
moonman
titán
válasz
Speeedfire #16 üzenetére
"Ahhoz az MS-nek csődbe kéne mennie.
érdekes az FF legyőzte" -
moonman
titán
nem az eredmény ellen szólok, de ez a szám csak akkor lenne igaz, ha világszerte mindössze 120 millióan használnának számítógépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest