- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
A Google-t kár lenne lebecsülni,
valószínű, hogy lesz az Android alá is mobil Chrome, csak idő kérdése. Az Opera-t meg kár misztifikálni, mindennapi használatra alkalmatlan, sok honlapot nem tud még a mai napig sem megnyitni, így váltottam róla én is, az egérgesztikulációk meg működnek kieggel FF-en is, biztos lesz Chrome-ra is.
-
tildy
nagyúr
Igazából az lenne a helyes hozzáállás a fejlesztői részről, ha tennének az ie hülyeségeire (margin problem pl, vagy a controls.js-es lenyíló menü, amit lerak jobbra le ), csak arra ügyelnének, hogy valid legyen a kód , azt rájönnének az emberek, mennyire nem támogatja az ie még mindig a valid kódot.
Moonman meg leshetne, hogy mi a franc van, ha pont za ő böngészője nem lenne támogatott , pont a valid kód rosszul kezelése miatt. -
cousin333
addikt
"A desktop vonal egyre kisebb jelentőséggel fog bírni, az azonos motor miatt az Operának leginkább a tesztelés miatt fontos."
Valóban a mobil részlege összpontosítanak, de aligha fogják leépíteni az asztali verziót. Egyrészt sok mindenre amúgy is szükség van (core, JS motor, UI), másrészt nem hagyhatják ki a netes világ legfontosabb láncszemeit. Különben is, nem véletlenül az a szlogen, hogy a legjobb netes élmény minden eszközön.
-
moonman
titán
ez megint egy olyan dolog, hogy jó-jó, de az átlaguserek hány százalékának van szüksége arra, hogy több gépen ugyanazok a kedvencek legyenek? nagy részüknek nincs is több gépe. meg most az, hogy kinél mi volt előbb, nem sokat számít, erre az apple a legjobb példa.
koppintásnak sem nevezném, nézd meg az IE-nél is meddig húzták a tabokat, akkor tették bele, amikor már elterjedt dologgá vált. nekem pl. sokkal többet ér a biztonság, a tab processzek, meg az, hogy 99,8%-ban minden oldal helyesen jelenik meg, minthogy egérrel gesztikuláljak.
-
moonman
titán
olyan inspiráció nyomán, hogy minden böngészőben így van.
több gép közt: Live Toolbar, Mesh, vagy van egy rakat 3rd party. én pl. parasztosan oldottam meg, simán beállítottam offline folder-nek az irodai gépem favorites könyvtárát. úgyis mindig fent vagyok VPN-en, tehát folyamatosan szinkronban vannak.
mobilra meg WMDC.
de nem hiszem, hogy ezeket pont neked kell magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest