Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Én is próbálkoztam már vele úgy unalmamban, RSS-ét a lassúsága miatt nem használom, Maps-t nagyon ritkán, akkor is inkább a StreetView-t, a keresőt még megszoknám a Bing-et, analytics scriptek eleve blokkolva, ezen kívül pedig semmit nem használok (blogger acc évente 1-2 alkalommal jól jön ha valahol hozzá akarok szólni, youtube-ot nem is társítottam a Google Acc-al, ha valaki confirm-es tartalmat linkel, akkor bugmenot, Picasa csak gépen van tűzfalban letiltva (a zoomja verhetetlen), Google Docs bugos xar, meg Operával nem kompatibilis, nem használom, a Docs-t max PDF olvasásra (nem kell desktop cucc, mikor azt is kb kéthavonta 1-2 alkalommal nézek), meg vicces PPS-ek megtekintésére (mivel utálom a zenélő áttűnő MS PPT-t), szóval annyira nem vagyok Google függő.
Viszont a Gmail-ről addig nem tudok lemondani, amíg máshol nincs meg az a fícsörkészlet (IMAP) na meg 1-2 googlegroups-os lista is befigyel."mondjuk hozzátartozik, hogy én nem blokkolok semmit"
Akkor az Analytics szépen nyomon követ IP alapján, hiába a Bing-ről mész, ha azokat az oldalakat böngészed, ahol fut az AdSense/AdWords script. Na meg gondolom neked is van jópár Gmail-es ismerősöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest