- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én tettem az elejére és a végére is egy + gombot, azt használom, amelyikhez közelebb vagyok. Azt meg be lehet állítani, hogy az új tabot az éppen aktív mellett, vagy a végén nyissa meg. Nehogy már a böngésző döntse el helyettem.
Általánosságban szólva: Amíg egy böngészőn nem megoldott, hogy ugyanazt lássam az otthoni gépemen, a céges laptopon és a PDA-n (kedvencek, gyorsindítók, böngészési történet, személyes sáv, keresők), addig nálam labdába se rúghat.
-
tildy
nagyúr
Nekem nem húzza szét, sem az opera , sem a chrome. Ha 2 tab van nyitva, akkor a második után van a chromeban az új fül, ha 5 akkor az 5. után, ha 10, akkor a 10. után, ennek megfelelően a poziciója a bal lapszéltől hol 5 , hol 10 hol 15 centire van.Ez rettenetesen zavaró lenne. Operában van lehetőség, hogy mindig bal elöl legyen az új fül(bár eredetileg ott is berakja a végére , amióta ez "divat lett"), és az ott is van. Akármit csinálok, tudom hova nyúljak, ha új fül kell, nem kell keresgélnem, mint itt:
.
ntomka: csak szeretem, ha valamit egy helyen megszokok, az mindig ott van. Lehet neked egyszerű mindig megkeresni a tabok végét, ami hol középen, hola végén van, nekem meg egyszerűbb mindig egy fix pontra kattintani. Kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá ha a file menüpont is mindig elmászkálna jobbra....
-
ntomka
nagyúr
Ezt a keresgélős dolgot én sem értem. Ott vannak a tabok, mindig a végén van az új tab jel. Ránéz az ember a sorra, és rákattint, ha kell. Nemtom mit van ezen keresgetni. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira hozzá szokott az operás megoldásához, hogy képtelen egy más elvű programot használni, mert azt is operás szemmel kezeli.
-
tildy
nagyúr
Nálam van úgy, hogy 10 tab van megnyitva operában, váltakozva használom, mert sokszor több oldalon dolgozom. Miért is logikus, hogy keresgessem a végét???
Ha megnézed a plusz jelet, a lapfülek végén van. Ez nekem változik, mert hol 5, hol 10 tabom van, egyszer pedig hol a közepén lenne az új fül nyitás, hola végén.
FF-t, és internet explorert nem használok(itthon),illetve csak akkor, ha valami nagyon nem megy opera alatt (ritka eset...) de operában nekem a legelején van. Chromeban meg oda sem tudom tenni....
Példa még egy régebbi operából: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest