- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Újabb hiba : Hiába van jól méretezve a div, ha a tartalom dőlt, és pont úgy jön kia szöveg, akkor pl. a jobboldali boxokat hajlamos a középső alá törni. IE8 is.
A többi böngésző jól kezeli.
Erre gondolok: -
tildy
nagyúr
Van szégyenfal. Pl. goa.hu lejátszójához, hogy menjen, kicsit hackelni kell (eszközök /beállítások/haladó/letöltések menüpontban)
pecs2010 :rengeteg hiba, többek közt ilyen van benne a kódban, törném le a kezét, hogy lehagyja a záró >-t....:<div id="social_groups"
<!--<object height="98" width="48" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.pecs2010.hu/public/shared/flash/facebook.swf" id="facebook" style="visibility: visible;"></object>-->
</div>ÉS az a baj, hogy megnézi az ember, pont az opera csinálja jól, az jeleníti meg helyesen, ami oda van írva...
-
tildy
nagyúr
Megcsinálom neki , persze. De ha senki nem csinálná meg neki, nem lenne elvárás, ergo előbb utóbb kénytelen lenne az ie is igazodni a szabványhoz megfelelően.
Természetesen próbálok minél több mindent letesztelni minél több böngészőn, de így is van, hogy az IE-s bugot kijavítani egy nagy szívás. Szó szerint. És vannak olyan bugok, amikre nincs is megoldás.... Ilyenkor pedig lehet nekiállni másképp megoldania problémát, és ez nagyon rossz, remélem érted miért.
Többi böngészővel miért nincs ilyen probléma?Mindezek mellett amit operán fejlesztettem, az ugyanúgy jól jelent meg mobilon is. Márpedig egyik szolgáltató "wap" oldalához van közöm "egy kevéske" .
Képzelheted milyen úgy fejleszteni, hogy x csillió készülék x féle böngészőjével jó legyen az xhtml lap.(többféle css kellett) ÉS jó volt az esetek többségében. (Motorola V3on nem, egyszerűen az is úgy kezeli az oldalt, hogy falnak megyek tőle) -
tildy
nagyúr
Igazából az lenne a helyes hozzáállás a fejlesztői részről, ha tennének az ie hülyeségeire (margin problem pl, vagy a controls.js-es lenyíló menü, amit lerak jobbra le ), csak arra ügyelnének, hogy valid legyen a kód , azt rájönnének az emberek, mennyire nem támogatja az ie még mindig a valid kódot.
Moonman meg leshetne, hogy mi a franc van, ha pont za ő böngészője nem lenne támogatott , pont a valid kód rosszul kezelése miatt. -
tildy
nagyúr
Nekem nem húzza szét, sem az opera , sem a chrome. Ha 2 tab van nyitva, akkor a második után van a chromeban az új fül, ha 5 akkor az 5. után, ha 10, akkor a 10. után, ennek megfelelően a poziciója a bal lapszéltől hol 5 , hol 10 hol 15 centire van.Ez rettenetesen zavaró lenne. Operában van lehetőség, hogy mindig bal elöl legyen az új fül(bár eredetileg ott is berakja a végére , amióta ez "divat lett"), és az ott is van. Akármit csinálok, tudom hova nyúljak, ha új fül kell, nem kell keresgélnem, mint itt:
.
ntomka: csak szeretem, ha valamit egy helyen megszokok, az mindig ott van. Lehet neked egyszerű mindig megkeresni a tabok végét, ami hol középen, hola végén van, nekem meg egyszerűbb mindig egy fix pontra kattintani. Kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá ha a file menüpont is mindig elmászkálna jobbra....
-
tildy
nagyúr
Nálam van úgy, hogy 10 tab van megnyitva operában, váltakozva használom, mert sokszor több oldalon dolgozom. Miért is logikus, hogy keresgessem a végét???
Ha megnézed a plusz jelet, a lapfülek végén van. Ez nekem változik, mert hol 5, hol 10 tabom van, egyszer pedig hol a közepén lenne az új fül nyitás, hola végén.
FF-t, és internet explorert nem használok(itthon),illetve csak akkor, ha valami nagyon nem megy opera alatt (ritka eset...) de operában nekem a legelején van. Chromeban meg oda sem tudom tenni....
Példa még egy régebbi operából: [link] -
tildy
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #64 üzenetére
Munkahelyen egy 3 ghzes P4-es.
Ott volt vele lassúsági probléma. Sebaj, Mint írtam , van bejáratott böngészőm, amivel évek óta tökéletesen elvagyok.
Ami azon hibátlanul fut, annak a kódja tuti valid.Egyébként pedig 1Mbitesnél lassabb net már nincs, lassan 2M alatti nem lesz,
De van. Pl. a mobilnet sebessége gyakran leeshet 1 mega alá. Vagy ott van az a szitu, mikor sokan neteznek, mint itt a mi házunkban is: 8 gép van! 8 megás nettel.
Esmein egyébként Chromeot használ, de nem szerettem meg, utálom azt is, hogy mindig a fülek után van az új fül hozzáadás gomb, miközben az elején kéne legyen, hogy ne változzon mindig a pozíciója. Ezt Chromeban nem tudtam megoldani.... Operában igen. -
tildy
nagyúr
Céges gépemen tetűlassú a Chrome, miközben esm gépén meg tök gyorsan fut. 10 év opera használat után sem nyűgözött le. Én maradtam a piros o betűnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest