- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
A Chrome gyorsaságáról meg annyit, hogy 10-15 addon és lassabb, bugosabb és kényelmetlenebb, mint a Firefox ugyanennyivel. ezt megint honnan szülted? pont h a chrome alig lassul be egy-egy addon után(figyelembe vették a fejlesztésn
él), míg a régi fejlesztésűek ahol utólag tákolták rá, pl az ff az képes nagyon belassulnide legalább alá tudnád támasztani vmivel, de csak a levegőbe beszélsz, gondolom most találtad ki kábé
-
Bluegene
addikt
nem értem a problémádat, 10 tabot megnyitottam neked hogy lásd; a plusz jel nem a füleken hanem amögött van, nincs keveredés, keresgélés, ez egy villámgyors letisztult böngésző[link]
ezt a keveredés dolgot, meg hogy rossz helyen van a plusz jel továbbra sem értem
mind1 már értem, sztem pedig az a megoldás a rossz
Ez nekem változik, mert hol 5, hol 10 tabom van, egyszer pedig hol a közepén lenne az új fül nyitás, hola végén.ha öt tabosd van széthúzza tehát akkor is a vége felé van, de az túlzás h keresgetni kell
[link]
-
Bluegene
addikt
utálom azt is, hogy mindig a fülek után van az új fül hozzáadás gomb, miközben az elején kéne legyen, hogy ne változzon mindig a pozíciója. az igaz h a tab után van a + jel, de logikus is, hisz az új tab mindig a régi tab után jön
explorerben és ff-ben is így van, ez a jó megoldás
miért is kéne előtte lennie? miért is változik a poziciója? semminek sem változik a poziciója
-
Bluegene
addikt
kiváncsi vok egy FF képes lenne ilyenre, kötve hiszem
-
Bluegene
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #70 üzenetére
az a gond hogy a levegőbe beszélsz
míg én alá tudom támasztani vmivel, te csak dumálsz hasonlóan wondercsaoo és voyage-hez
egy pillanatra se hittem el, nyugoodj meg
erre az ADbock-ra meg nem tudok mit írni, tény h felpattanó ablakok nemigen vannak, de ennek a google chrome gyorsaságához semmi köze, már egy éve használom a chrome-t, FF-ről és sokkal jobb tőle hidd el
sdrafrakex: azért a mellékelt videókon is látszik h igenis számít a böngésző
, nem csak a net sebesség, hanem ezt mind dekódolni és megjeleníteni kell
-
Bluegene
addikt
válasz
WonderCSabo #29 üzenetére
nagyon hasonló a két gép hardveresen
[link]de tessék ugyanazon a gépen, tudtam h az FF rajongók jönnek vmi gyenge ellenpéldával, nagyon gyenge kisérlet volt
, az igazság úgyis kiderül
ebből is látszik h a chrome nemcsak a szintetikus tesztekben veri utcahosszal a ff-et, hanem a gyakorlatban is durván elnáspángolja, ráadásul a notis tesztben(mindkettő intel 2ghz kétmagos), még a google chrome 1.0(dátumot nézd), azóta már a 4.0 ami min +50% gyorrsabb, sőt
-
Bluegene
addikt
válasz
GegeWarrior #25 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bundle topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest