- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, mondjuk az N8 kijelzője kisebb is azért ennél sokkal. nagyjából akkora méretben még elmegy ez a felbontás. bár mondjuk nekem a nagyobb bajom a képaránnyal van. az E7-nél még nem olyan vészes, mert van benne qwerty, de egy N8-nál ugye csak virtuális gombokkal tudsz gépelni, és olyankor a fél képernyőt kitakarja a billentyűzet, nem látod, ami alatta van (pl. egy fórumhsz, vagy email). illetve álló módban túl keskeny a képernyő (fizikailag, nem pixelekre), hogy kiférjen rendesen a virtuális qwerty.
egyébként szerintem sokan azért is nem fogják soha többet birtokolni az ilyen telefonokat, mert egyszerűen már nem jutnak el addig, hogy megvegyék, mert a vásárlás előtt már annyi negatívummal találkoznak, hogy inkább mást vesznek.
-
johny dragon
aktív tag
1. Láttál már fullHD kijelzőjű mobilt? Felvenni is csak majd az Optimus 2X tud. De mások olcsóbban adnak WQVGA kijelzőt.
2. 6 Ghz még asztali gépen sincs, de 1 Ghz ennyiért alap lenne.
3. Minden Nokia tesztben leírják pozitívumként az Ovi Mapset.
4. Azért hiányzik az Android, mert jobb, mint az S^3. Gondoljunk csak a Symbian nevetséges UI-ára.
5. Vérciki, mások fele ennyiért beleteszik a készülékeikbe. Sőt, az ár harmadáért is.
6. Az.
7. Hát, ki.
8. -
10. A Nokia észrevehetően zuhan, és hát az S^3 nem épp az innováció csúcsa. Ami meg nagy dobásnak ígérkezik (MeeGo), az meg csúszik. Elvileg már kint kéne lennie az N9-nek, de még hírét de hallottuk.Egyébként meg ez a telefon erősen túlárazott, technológiailag elavult, az OS meg no comment.
-
törölt tag
hajó, csak akkor azt is nézd, hogy milyen messziről nézed, ha korrektül akarod hasonlítgatni. telefonon még igenis pixeles ez az nhd felbontás ekkora képernyőn, a wvga már nagyjából jó. nekem a laptopom 14"-osn 1440x900-as, ezt nem látom olyan fél méterről pixelesnek. egy monitort ennél még messzebbről nézel, egy tévét meg annál is messzebbről. a lényeg itt a szem felbontóképessége, nem a ppi.
-
DummyBoy
senior tag
Íjjj ... offba akartam, meg lejárt az időlimit is ...
Mielőtt megkapom mekkora fanboj is vagyok ... sajnos kell néha védeni az ilyen dolgkat, mert amellett hogy akad 1-2 olyan értelmesebb emberke, akivel lehet érdemben vitatkozni dolgokról, sajnos a nagy többség acsarkodni jön az ilyen topikokba ...
És a magyarra nagy általánosságban jellemző ez ... szar az új 7-es BMW, sokat eszik, kevés lóerő, különbenis kellaf@sznak, jó nekem a zsiguli is ...
Ráadásul sokan mindent amit józsipistitől hallanak tényként kezelik, és akkora égbekiáltó baromságokat olvasni néha, hogy kész ...
Énisutálomeztaszart, mert:
1: nem fullhd
2: nem kórájhét 6ghz
3: nincs rajta ájgó
4: android se!
5: autófókuszos szar
6: drága
7: márrégenkikellettvolnahogyjöjjön
8: ésmégsokanmások
9: mit hagytam még ki? Ja, szar Nokia, úgyisbezár, nemfejlesztsemmit.Ettől függetlenül valszeg sosem lesz ilyen telóm. Jó lenne, mert qwertys és az most nagyon hiányzik, minőségi cucc, jól tudom használni a napi dolgaimhoz, de inkább várunk a meego-ra ...
Uff ... lehet kövezni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged