- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hajó, csak akkor azt is nézd, hogy milyen messziről nézed, ha korrektül akarod hasonlítgatni. telefonon még igenis pixeles ez az nhd felbontás ekkora képernyőn, a wvga már nagyjából jó. nekem a laptopom 14"-osn 1440x900-as, ezt nem látom olyan fél méterről pixelesnek. egy monitort ennél még messzebbről nézel, egy tévét meg annál is messzebbről. a lényeg itt a szem felbontóképessége, nem a ppi.
-
törölt tag
igen, mondjuk az N8 kijelzője kisebb is azért ennél sokkal. nagyjából akkora méretben még elmegy ez a felbontás. bár mondjuk nekem a nagyobb bajom a képaránnyal van. az E7-nél még nem olyan vészes, mert van benne qwerty, de egy N8-nál ugye csak virtuális gombokkal tudsz gépelni, és olyankor a fél képernyőt kitakarja a billentyűzet, nem látod, ami alatta van (pl. egy fórumhsz, vagy email). illetve álló módban túl keskeny a képernyő (fizikailag, nem pixelekre), hogy kiférjen rendesen a virtuális qwerty.
egyébként szerintem sokan azért is nem fogják soha többet birtokolni az ilyen telefonokat, mert egyszerűen már nem jutnak el addig, hogy megvegyék, mert a vásárlás előtt már annyi negatívummal találkoznak, hogy inkább mást vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest