Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
johny dragon #106 üzenetére
Rendben
-
ClioRS
őstag
válasz
johny dragon #102 üzenetére
Most erre akkor válaszoljam azt, hogy a hibás készüléket kicserélik, az Antennagate meg örök hiba marad? Biztos belekezdjünk ebbe?
-
joey04
titán
válasz
johny dragon #80 üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom továbbra is az, hogy instabil és megbízhatatlan. Elég benézni az n8 topikba. Na meg, ez se semmi, persze mindent ki lehet magyarázni, ahogy a példa is mutatja.
76.: nem is mondtam, hogy fogok, sőt.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Nos igen, főként ironizáltam, az általam felsorolt dogok majd mindegyike elhangzott már Nokia topikokban ...
Pár apróságot azért megjegyeznék ...
fikszfókusz vs edof - olvasgass mobilarénát ...
Android jobb mint a S^3 ? Miben? HW igényben nem az ... UI jobb? Lehet, de igen szubjektív kérdés ... nekem bejön Maemo után az S^3 - amire kell arra gyorsan és egyszerűen tudom használni, ráadásul a UI csak egy dolog ... remélhetőleg gyorsan összedobnak valami újat majd ...
De ha már Android ... az hogy miben jobb az is csak NÉZŐPONT kérdése ...
És hiába állsz neki megmagyarázni, hogy miben jobb az android, egy másik nézőpontból azonnal meg lehet cáfolni.
Még úgy is hogy tudom hogy nagyon jó az Android!
Egy gyors kérdés: Mi benne az elavult?
-
Misály
addikt
válasz
Latom az ironia szo jelentesenek taglalasakor aludtal az iskolapadban.
Fuuuu de zuhannak egyebkent. Majd februar elejen visszaterunk erre addig felesleges joslasokba bocsatkozni.
A meego meg persze hogy kesik, a fel ceget atszerveztek, az is csoda hogy ezido alatt nem csak ipari hulladekokat ( c5-01 es tarsai ) adtak ki, hanem normalis keszulekeket.Karma, E7 eseteben elokerulhet az ar, mert tenyleg kurvadraga, bar szolgaltatonal annyi lesz mint egy wp7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Windows 11
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Hálózati / IP kamera
- GTA VI
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest