- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
Nem szeretnék ÖN és NOKIA imádattól eltelt emberekkel vitatkozni. Mindenki leírta a véleményét, már aki merte, a Nokia fanok persze mindenkit rögtön kioktatnak, lehüjjjéznek, stb. Aláírom, nem vagyok szakmailag felkészült, számomra nem az a gyönyör, hogy fejből tudom az összes Nokia fejlesztést/szabadalmat. De azért az szerintem jelent valamit, hogy aki nem Nokia mániában él, mindentől függetlenül azt mondja erre, hogy túl drága és (túl) elavult. Facebooktól meg pont hányok, kár ezzel fikázódnod...igazából a többi közösségi oldaltól is. Ja és hagy tartsam már fent a jogot, hogy 4 hüvelykes mérethez kevésnek tartom a 640*360-at. Minden kijelző felbontása ugyanakkora nehogy véletlenül bármit fejleszteni kelljen a Symbianon. És igen szegénynek érzem magam, mert a használhatatlan 5800 kapcsán a Nokia megrövidített 70e Ft-tal. És az 5800 120. számú klónja (NEM az e7) végre megüti a használható szintet, gratula a Nokiának... Misály rólad már sok "jót" hallottam amúgy is, szóval szerintem mielőtt nagyon belelendülnél, most haggyuk abba, ez a véleményem és ez is marad, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest