Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #69 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy nem kell mindent szájbarágósan leírni, mert anélkül is érthető a tartalmi lényeg:
Ezen kategória (E és N széria) fő piaca a Nokia számára Nyugat-Európa és USA. Eléggé köztudott, hogy a legtöbb készüléket Ázsiában adják el, de nem ott versenyeznek a topic számára releváns készülékkel. Remélem, így már érthető a hozzászólásom. -
DummyBoy
senior tag
válasz
#16820480 #75 üzenetére
Én értem ...
De E7-el kapcsolatban az első hiszti ami előjön mindig a nagykijező-kisfelbontás = kis ppi ...
C7-re és N8-ra is sokan mondták ezt ... mai napig nem veszem észre mi vele a gond ... Lehet velem vna a baj ...
Lehet hogy kevés lesz ... lehet nem ... majd kiderül ... azok közül akik hisztiznek, azok 98%-a soha nem fog ilyen telefont a kezében tartani, max nyílt naponm vagy valamelyik gsm boltban nézelődésközben ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged