- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Peterson_ #109 üzenetére
Elismerem most én IS bűnös voltam. Kivetítettem a gondomat (nevezetesen, hogy nem hajlandóak kicserélni a telefonom főpanelét, pedig megígérték, és már 6x voltam 1 év alatt szervízben, plussz mérhetetlenül arrogánsak, amint szóváteszem a gondom!!) a még hűséges Nokia fanokra, ezer bocs mindenkitől!
Viszont azért lenne egy apróság amin szerintem érdemes lenne gondolkozni a fejekben. Pont most olvastam valami véletlen kapcsán a márkahűséges írást/kommenteket (ezért döntöttem úgy, hogy bocsánatot kérek). Azért van ott bőven olyan amit át kéne gondolni és adott esetben netántán megfogadni... Ehhez kapcsolódóan még egy észrevétel lenne. Régóta vagyok olvasója az oldalnak, de frissen regisztrált tag vagyok, ezt azért írom, hogy az újonc ne ugass dolgon lazán túlléphessünk. Szóval jó lenne, ha adott esetben a fanok, és mindegy, hogy melyik márka, hagynák, hogy az emberek negatív kritikát is megfogalmazhassanak, persze kulturált keretek között, úgyanis bármilyen meglepő ezért lehet hozzászólni. No ennyi lett volna, és mégegyszer bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest