Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Davidoff91 #114 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Davidoff91 #114 üzenetére
Nem kell ragozni a dolgot a lényeg, hogy drága készüléket nevegyél t mobil pannon voda. Ha bajod van akkor magasról tesznek rá, hogyneked mi bajod van. Ennél érthetőben nem lehet leírni. Sólyóm és társa egy cég amit nem ajánlatos venni főké közértben mégis jobb garanciális ügyintézést kaptam ott, bármely nagy multicéggel szemben lásd pölö nokia. Ennyi pont off vége end
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Davidoff91 #112 üzenetére
LÉnyeget leírtam.
És várható, hogy minél ólcsobban. És elmehetsz akkárhova őket védi.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Davidoff91 #110 üzenetére
Garanciális ügyletben ne írj marhaságot. A külföldi cég magyarul beszél, de idegentől sose végy cuccot. Lásd acer franciába vettem azt ithon nem javítják. Vagy T mobile Ő ata a pulse szar aksi ideje, de sebaj veszek egy másik akkut hozzá. Sehol nem lehetett kapni, de még t be sem. Ő se magyar ha gondod van szarnak magasról a fejedre. Lásd CBA ott vettem egy gagyi magnót. A szerelő elsülesztette no gari mondom, de kipróbáltam elmentem és szó nélkül kicserélték. Innentől lehet, hogy drága a cba, de nekem az emberség számít. És tom nem témába vág, de horgas órruakhoz sajnos nem szabad menni.
Magyarán a horgas órrúak a te pénzedre mennek, ha hibás az a tebajod.
Én már legalább 10x póruljártam és nem solyom és társát vettem, de ez a röhely, hogy a solyom társát cserélték ki szó nélkül amiről tehetem, mert rossz szervízbe vittem. Amit meg cserélni kellet volna kiröhögtek.
Horgasorruakhoz meg annyit hogy belölem többet nem éltek meg ezért se veszek drága mobilt.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Davidoff91 #55 üzenetére
(#41) krisztianAMG:"De ahogy leírom,h fejlesztés máris minimum ketten letámadnak,h hol van a Nokiánál fejlesztés..."
(#55) Davidoff91:"Már ne is haragudj, de milyen fejlesztésekre gondolsz??..."A francba,csak egy lett...
(#63) Davidoff91:"a Nokia fanok persze mindenkit rögtön kioktatnak, lehüjjjéznek..."
Akkor ez most hogy is van ?joey20 érted már mire gondoltam ?
-
ClioRS
őstag
válasz
Davidoff91 #63 üzenetére
Azé' annyira nem használhatatlan az, hogy ha (An)Dante 1-2 évig azzal írta az összes hírt, illetve a családban van 2 darab is, egyszer sem voltak szervizben, tökéletesen teszik a dolgukat, lassan 2 éves lesz mindkettő.
Valóban gyengébbek kicsit a konkurenciánál, de azért nem atomszarok.
-
joey04
titán
válasz
Davidoff91 #63 üzenetére
+1
-
Misály
addikt
válasz
Davidoff91 #63 üzenetére
Egeszsegedre.
Kepzeld en se tudok mindent a Nokiarol ( pedig sokak szerint kek felirat van a seggemre tetovalva ), egyetlenegy miatt veszek ilyen markaju telefont, mert lehet munkara is hasznalni, BB-nel meg olcsobb es tobbet tud. ( Meg az altalad agyonszidott 5800-at is masfel evig melora hasznaltam ).
Azt meg toronymagasrol leszarom hogy facebook-ozol vagy sem, altalanossagban irom az atlagsiramokat nokia telefonokkal szemben. Felolem szapuld a felbontast, de nem a symbian miatt csinaltak ( minimalis logika szukseges hozza ) hanem hogy ne legyen fragmentalodas az uj es a regi rendszer kozott, a regi appok ne akadjanak ki. ( android valaki? )
Erezd magad szegenynek, en nem erezlek annak. Tudod mit legyen ez a legnagyobb problemad hogy te es a haverjaid maglyan egetnetek el a finn cegvezetoket. Sot eskuszom a repjegyedet is fizetem, hogy elmehess Finnorszagba tuntetni a szekhaz elott, megmutatom melyik a CEO ablaka hogy betorhesd az 5800-dal.
Nekem is voltak szar telefonjaim, nem is egy, de nem erzek olthatatlan vagyat, hogy szapuljam ahol lehet. Volt ami nem jott be, pont.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Davidoff91 #55 üzenetére
Hogy mit fejleszt a Nokia?
Nézzél utána kicsit ... Minek fejlesztene egy fémdarabot vagy egy kijelzőt vagy egy procit? Úgy szeretem hogy szakmailag ilyen magas szinten toppon lévő emberkék osztják az észt itt
A mobil technológiák felé nézelődj inkább ... (Inkább azt szemezgesd ki, hogy melyik mobilgyártó FEJLESZT valamit ... )
Ez egy üzleti mobil lesz ... egy átlagos menágernek nem gond 180k egy telefonért ...
Egy átlagos cégnek nem gond 180k egy telefonért ...Ja hogy az átlagmagyar júzer sír ... értem ... biztos elmorzsolgatnak ilyenkor egy könnyet a szemük alatt akik ezt megámodták ...
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Davidoff91 #55 üzenetére
Azért itt tévedésben vagy, a Nokia nemcsak szoftvert fejleszt, hanem hardvert is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest