- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Teljesen mindegy, hogy hova telepítik a gyáraikat, ha nem hajlandóak az országon belül gyártani, az csökkenti a GDP-t. Más kérdés, hogy lehet, hogy így annyival olcsóbb lesz a termék, hogy jóval nagyobb lesz a piaca, tehát nagyobb a gyártó által elért profit. Tehát előfordulhat, hogy a gyártó extraprofitja annyival nagyobb, hogy lazán kompenzálja a kiszervezéssel elvesztett GDP-t. Gyanítom, hogy a szifon esetében ez pont így van...
-
zord01
senior tag
Hát azért Amerika a világ egyik legnagyobb chipgyártó hatalma amióta csak létezik michrochip. Nem hiszem, hogy csupa sokad rangú gyártóval lenne tele az ország. Az más kérdés, hogy könnyen lehet, hogy ezek a gyártók már mind kitelepültek az ázsiai régióba, mivel ott olcsóbb a munkaerő. (Az más kérdés, hogy a chipgyárságban kb az emberi munka a legkevesebb). De akkor nem kell csodálkozni, ha a kiáramló eszméletelen tőke miatt a távolkeleti régió jön fel, az amcsi régió meg megy le (vagy legalábbis csökken a vezető szerep mértéke. Még pár év, és Kína röhögve lenyomja az USÁ-t GDP tekintetében.)
És mondjuk abban is tökéletesen igazad van, hogy ha már az egész szifont ázsiai rabszolgák rakják össze napi egy marék rizsért, akkor már olyan mindegy ki gyártja a chipet. Samunak meg tényleg jó nagy gyártósorai vannak, folyamatosan fejlesztik a litográfiát is...
-
Kismaci
tag
Youri, a polikarbonátot nem tartom olcsó fröccsöntöttnek, azonban HATÁSRA a Samu gagyit csinált.
Egyébként idén gyakorlatilag valamennyi gyártó csalódást okozott nekem a telefonjával: a HTC - mint közvetlenül a bejelentés előtti nap vagy aznap kikerült fotóról kiderült - nem azzal a külsővel adta ki a One X-et, mint előtte kiszivárgott képeken volt. Később azonban megtetszett, most is azért megdobban a szívem, ha meglátom, SŐT, fehérben is megtetszett, pedig...
A Samsungtól anyaghasználatban, külső kivitelben többet vártam, nem tudom, hogy minőségiBBnek hasson. Azt hittem, ebben IS vetélytársa lehet NÁLAM a HTC-nek... (Egyébként funkcióban, gyorsaságban respect nekik!)
Az Almának a külsejében nem csalódtam, bár először baromi fura volt hogy hosszabb a telefon. Lehet, hogy megszokás, de nekem bejön így: vékony, kecses készülék bár ezen a linken a második videóban jobban bejön a telefon hátulja.
Ezért aztán gyanítom, hogy a külső sokszor megszokás kérdése is.
-
Kismaci
tag
Nem azt mondtam, hogy tök szakszerű és szótárból kimásolt definíció...
De az Apple-re vontatkoztatva kb. ezt vártam. Hát amit a lejátszóikkal csináltak. Na AZ már valami.(#1527) Remusz911:
i5! Számomra 100%-osan egyértelmű lenne a választás, amennyiben e közül a két készülék közül kellene.
-
Blyan
félisten
-
erdoke
titán
Tőlünk nyugatabbra (de itthon is) tipikusan két éves szolgáltatói szerződéssel veszik a telefonokat, tehát a kérdés az, hogy miként értékelik az iPhone 5-öt az iPhone 4-ről és korabeli társairól váltók, illetve a még mindig létező nem okostelefont lecserélők. Ha az ő fejüket próbáljuk szemlélni, ez igen komoly upgrade. Pl. a feleségemnek, akinek a Wave helyett tervezek ilyet venni.
Valaki említette a 4 magot, szerintem az iPhone 5-ben kétmagos maradt, remélhetőleg Cortex A15 alapú.
(#597) dvd_R+
Persze, az USA-ban 2 év szolgáltatói rablánccal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest