- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem a sebességével van bajom, mint fentebb kifejtettem... nevetséges, hogy late 2011, 13", 2.8-as i7, 4 giga ram, és nem bír normálisan multitaskolni egy megnyitott xcode, eclipse (benne tomcat), chrome, outlook és mucommander között... az eclipse-nél is egy csomót kell várni néha hogy jobbklikkre alkosson valamit, vagy épp fordítás közben nem bír frissíteni a chrome... azzal, hogy kézzel, manuálisan terminálban össze-nice-oztam a prioritásokat, már egy kicsit jobb, de egy ilyen kaliberű gépnél ez akkor is nevetséges... az asztali gépem keresztben lenyeli ezt, pedig az sem egy erőmű...
-
-
egyébként itt is ezt tapasztalom
az objective c jó nyelv nagyon, emiatt jó rá programozni, de ennyi... Elsősorban itt is a marketingesek és fejesek használnak iphone-t (kivéve a szabadidejében android fejlesztő product manageremet), de ezen kívül egyedül a vezető ios fejlesztőnk használ a mindennapokban iphone-t, többek közt azért, mert ezt kapta (és nem vett helyette magának androidosat
). A többiek mind inkább vettek maguknak androidot saját pénzből
viszont itt elég nagy a felsőkat. androidos telók elterjedése... amikor agyaltam hogy mit kellene venni, írtam egy köremailt, és egyedül talán az Atrix 1-et nem tudtam megnyomkodni, mert nem volt senkinek, minden más tesztelni kívántat meg tudtam...
-
Touch-ko
őstag
Amit fentebb irtal, hogy mi a celod, azt szandekos feszultseg keltesenek hivjak. Noha a BTK nem igy fogalmaz, de ezt meg a torveny is tiltja. Kozosseg elleni izgatasnak hivjak es pontosan kimeriti azt, amit TE fentebb leirtal.
Bekes emberbol hozta ki ezt? Ha ezt tudja beloled kihozni egy forum, akkor mindennek nevezheto vagy, csak epp nem bekesnek.
-
Stauffenberg
nagyúr
A fanboykodás megöli a racionalitást.
Erről csak az jut eszembe amikor a 1990-es évek elején, frissen mobilhoz jutott réteg csak Nokiát használt. Aztán sok sok évvel később, mikor a Nokia színvonala csökkenni kezdett, elszállt a szerelmes köd és amikor bement a boltba új telefonért akkor ámult, hogy létezik más telefon gyártó is a Nokián kívül.
Ezt teszi a fanboykodás meg az elitizmus (lásd: Nuke kolléga aki igénytelennek nevez mindenkit aki Androidot használ).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite grafikai beállítás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest