- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor itt is egy kis [alternatíva]
-
válasz
rachmaninoff #1937 üzenetére
Hát pedig nem az olcsóságáról híres az Apple,és a fiatalok körében igen trendinek számit az akinek iphone,vagy ipad-ja van,ez nem jó,de ez van
-
Japánban meg 200% az bruttó államadosság,és mégis eddig müxik a gazdaság,Amerikában bármennyi is lesz,sose fog tönkremenni,mert az Amerika,Japán,és Kina egyforma arányban vásárolt amerikai állampapírokat,kb 10%-ban
-
Azért azt megsasolnám,hogy az iphone5-be nem-e Samsung kijelző van-e,mert azért az Apple legnagyobb beszállítója a Samsung,amely mikroprocesszorokat, kijelzőket és memória csipeket gyárt az Apple termékekbe
-
válasz
pufferzóna #1782 üzenetére
ÁÁÁ nem hiszem,mert akkor nem látszik a logo
-
válasz
Mr.Csizmás #1760 üzenetére
Szerintem saját rendszert akarnak kidolgozni,csak hát nem volt elég idő rá,persze ez az én véleményem,és nem tény
-
válasz
rachmaninoff #1738 üzenetére
Sztem muris, hogy izzadtságszaggal fröcsögnek a ZTE, LG, Samsung tulajok, hogy ez az epöl mennyire gáz/gagyi/bóvli, meg nincs bluetooth-os fájlküldés, a sok hülye epölös mér nem ZTE Blade-et vesz, amikor az többet tud, és olcsóbb
Kicsit olvass vissza,sehol nem volt ZTE,LG,senki nem írta hogy miért nem vesznek ZTE Blade-t,amikor az többet tud,és főként nem azt hogy az Apple gáz,gagyi,bóvli
#1741) Youri: Lexus vs Nexus,hamu vs mamu
-
válasz
llaszlo #1722 üzenetére
Jah és az semmit sem jelent, hogy már valaki X éve Apple termékeket használ elégedetten és tudja, hogy olyan sz@r nem lehet az i5-t sem tehát nagyon nem tud mellényúlni.
Ezt honnan tudod?ez csak a te véleményed,ez nem tény,lehet hogy az vásárlók többségének ez lesz az első iphone-ja,olyan is lehet hogy valaki csak azért veszi meg mert bár van másik telója,de ha tárgyalni megy vagy üzletet kötni,akkor ezzel jobban mutat,hány % fogja használni naponta fő telóként,és hány % csak azért mert meg kell venni,az előző iphone tulajok közül ki használta ki teljesen,vagy ki az aki csak telefonált vele néha(mert ilyet is tudok)TÉNYEKET
-
válasz
Totheground #1584 üzenetére
Szokatlan számomra hogy egy Apple alapító tag androidos készüléket hord,mert Jobs termonukleáris háborút akart indítani az android ellen
-
Hát én is az SG3-t választanám,de egy iphone-t 5-t is elfogadnák,azt eladnám és vennék egy SG3-t,és még maradna pénzem is
-
Nekem annak idején az iphone 1-2-re csurgott a nyálam,de anyagilag nem engedhettem meg magamnak,de a 3-4,és most az 5-re,bár ha nagyon spórolnák talán megvehetném,de rájöttem,hogy csak pillanatnyi boldogság lenne,mert az életem nem változna meg,meg aztán utálom a kötöttséget
-
Nekem meg ez jut az eszembe erről:
Pert fontolgat az Apple ellen a nemrég Budapesten forgatott Bruce Willis, mert nem ért egyet az iTunes szabályaival - írja a The Sun.
Az 57 éves akciósztár a digitális zenegyűjteményét három lányára, Rumerre, Scoutra és Tallulah-ra akarná hagyni, az iTunes jelenlegi szabályainak értelmében azonban a felhasználók mindössze kölcsönveszik a zenéket, a haláluk után pedig a teljes zenegyűjtemény gyakorlatilag értéktelenné válik.
Bruce Willis ezen felháborodva jogi lépéseket tervez, hogy növelje a letöltők jogait is, és az évek során általa megvásárolt letöltött zenéket valóban át tudja majd adni gyermekeinek.
-
válasz
Mr.Csizmás #1458 üzenetére
Minél kevesebb annál jobb,mert akkor jól hangzik hogy az összes elkelt sőt
-
válasz
fordfairlane #1446 üzenetére
ok,de én nem hülyéztem le a szifonosokat,egy véleményt nyilvánítottam ami nem tetszett neki mert nem tényre alapoztam,ennyi az egész
#1447) llaszlo:már írtam,hogy képletesen mire értettem a téglát,de te meg ezt nem érted,ezek szerint,na de én befejeztem nem vitázok veled
-
válasz
llaszlo #1441 üzenetére
mindenkinek van véleménye mindenről,még akkor is ha nem tényekre alapozva nyilvánítja ki,az hogy az a véleményem hogy az iphone5 nem egy jol sikerült termék és sok iphone fan sem elégedett vele,ez nem tetszik neked,mert:
"Tudod vannak olyanok akik tényeket írnak és nem véleményt. Majd ha alá tudod támasztani amit lefirkantottál akkor tény lesz, addig max egy elmélkedés"ezen a fórumon azt hiszem nem egyedül vagyok aki véleményt nyilvánít,s nem tényt,persze rajtad kívűl,mert te csak tényt közölsz mindig,sajnálom,de az én 20 IQ-mal többre nem telik
-
válasz
llaszlo #1196 üzenetére
mint már írtam,ez az én véleményem,és a fórumon hozzászólok véleményeire alapoztam,ezzel az erővel végezhettem volna mondjuk egy 100 emberes felmérést,de neked az sem volna elég mert akkor azt írnád hogy majd ha 10milliós felmérés alapján is igaz amit állítok akkor ok,én a magam részéről befejeztem,mert te úgyis találsz kifogást
-
Azért így ahogy elolvasom a hozzászólásokat,kitűnik,hogy sok iphone fan sem elégedett az iphone 5-tel,kivéve aki akkor is megvenné,ha egy darab tégla volna,de rá van írva hogy Apple
-
válasz
Gadgetfan_ #845 üzenetére
igen az életre nevelésben igazad van,de egyéb másban már nem biztos
-
válasz
szabogabor10 #843 üzenetére
viszonyítás kérdése az egész,mert például más mint a [motorola 3200]
-
na ezután jönnek a kinai cuccok,amik lehet hogy hasonló hardverrel fognak megjelenni,megfizethető áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest