- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stukker1987
senior tag
Minden igaz amit elmondtál,de ez számomra nem magyarázza azt a fajta fanatizmust,ami az Apple termékeit övezi...
Az első valóban nagyot szakított (talán még a 4 lett design szempontból akkora durranás) ,de gyorsan behozták és az Android fejlődésével túl is szárnyalták.
Hiányzik az innováció a design már nem elég szerintem.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Unalom az egész.. Sajna nem adhatom el a hűség miatt, de amint eléri az 1 év 8 hónapot már megy is a háztól. Addigra meg elég komoly telefonok lesznek biztosan. De hogy nem apple lesz az biztos. Ez meg vicc amit most összegerebléltek. Drága és nem is tud semmi olyat amire azt mondanám, nah adjatok ide egy tenalédit és pelenkát mert összecsinálom magam....Idéznék ide egy gálvölgyit a jelenetek egy házasságból című részből, mert ide illik, az új ájfónra..."benned az a jó, hogy nem vagy szép viszont főzni se tudsz"
Ez is olyan, nem szép de nem is tud semmit. Arany fénybe vonják a szart, konkrét esete... -
Mr.Grincs
veterán
-
-
Mr.Grincs
veterán
Én is ma számolok rá, hátha le lehet majd tölteni és valami olyat mutat amiet még soha. Eddig ez a júniusi iphone vásárlásom totál zátonyra futott, mert nagyon megbántam, hogy megvettem. Iphone 3GS után akkora változás nem volt...jó igaz szebb kijelző ezerszer jobb kamera ilyenek. De uncsi már vagy nemtudom.
Windowsos Nokia Lumia 800 at akartam, úgy mentem be a boltba, de mégis ezzel jöttem ki a T től mert odahúzott a szív. -
jacis
nagyúr
Szerintem ha most nem lépik meg az OS frissítését akkor megáll majd vagy legalább is csökkenni fog a növekedésük mértéke. Jelenleg a konkurencia már annyi jól használható alternatívával rendelkezik, hogy az iOS lassan unalmassá válik. Lassan az 5 éves burzsuj gyerek is iPhone-al rohangál így már nem nagy dolog, hogy valaki egy ilyen telefont vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest