- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az nem gond, ha fizetős. A lényeg, hogy szerver oldalon ne igényeljen "i" specifikus programot, vagy azonosítót, mert ilyennel nem rendelkezem. Valamint, a kezelése legyen egyszerű. A beállítást (szerver IP, port, könyvtár, user/pass) én megcsinálom a telójukon, de utána, ha a teló csatlakozott a wifihez, akkor legyen egyszerű a feltöltés. Videófájl kiválaszt -> mehet -> jelez, ha kész. Az átnevezéseket, csoportosításokat már meg tudom oldani, csak kerüljenek a képek, videók a szerverre.
-
Somatom
veterán
Én nem akarok senkit, semmiről sem meggyőzni. Nem ismerem az IOS -t, és nem is akarom mélyrehatóan megismerni. Most az a cél vezérel, hogy összegyűjtsem, összefogjam a közös programokról készült médiaanyagokat, és egyúttal elérhetővé tegyem a szűk baráti köröm számára. Nem vagyok rest utánakeresni dolgoknak. Aki ismer "odaátról", az sztem tudja rólam, hogy nagyon ritkán kérek helpet, többnyire én szoktam segíteni másoknak. Ez azért van, mert az évek alatt elég jól kiismertem az Androidot, sztem ezres nagyságrendű az általam kipróbált alkalmazások száma. De, iPhone -on nincs módom tesztelni, és a Google keresés itt válik fölösleges időtöltéssé. Most olyan embereknek kell megoldást kínálnom, akik azt sem tudják, hogy mi az az FTP, vagy SMB. Ezért, nekem olyan alkalmazás kell, ami tesztelt, és tapasztalat alapján ajánlott. Pontosan erre való ez a fórum.
-
Somatom
veterán
Hátrébb az agyarakkal! Ha már megkóstolsz, akkor írj konkrétumot, mert anélkül csak fröcsögsz! Írtam, hogy nem ismerem az IOS -t. Honnan a francból kéne tudnom, hogy szifonra van VLC? Eddig egyik penge sem említette. Azt is írtam, hogy a médialejátszás alap szinten működik, mert a Safari átadja a lejátszónak a webszerverről megnyitott médiát. A probléma az adatátvitel, amire itt annyi volt a legjobb tipp, hogy megoldható. Priviben viszont kaptam tippet, ami ígéretesnek tűnik. Ki fogom próbálni, ha sikerül megkaparintanom valamelyik cimborám szifonját, mert ezt a tippet is olyantól kaptam, akinek se telója, se szervere nincs. Kezdek rájönni, hogy Syl -nek igaza van. Ha az alapfunkcióktól kicsit eltérő igény merül fel, akkor az iPhone fanok rögtön átmennek támadásba, és a kérdező lesz a fröcsögő troll. Nem lehetne ezt pusztán technikai szemszögből tárgyalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged