- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Dark Archon #422 üzenetére
"Sajnos csak úgy, mint az AMD, te sem szolgálsz konkrét bizonyítékokkal, ha kifogytál az észérvekből, akkor mindenki más értelmetlen hülyeség, igaz?
"
Érdekes, úgy tapasztaltam egyedül én voltam rá hajlandó hogy mérjek is in-game és azt felmutassam, és nem gugliból linkeljek be x-y oldal grafikonját. Míg ti csak "az Intel jobb mert az Intel" meg mert "a barátom haverjának az élettársa azt mondta hogy az jobb".
Egyszerűen működöm: amit a saját szememmel látok, azt elhiszem. Látom azt, hogy a linkelt grafikonon az én konfigom jóval gyengébben szerepel, mint nálam. >>> conclusion
Látom azt, hogy a konfigom jobban teljesít, mint a konkurens procis >>> conclusion. -
Laja333
őstag
válasz
Ugye tisztában vagy vele, hogy pont a jövőben lesz jobb az FX mint a 3770k/4770k?
Tehát ha az említett játékok dx12 vagy mantle-ön fognak futni, akkor a mostani előnyét is elveszti az intel. Ráadásul ha kilépnek a dx11 szabta határokból (amiben most van a Mantle, teszt jelleggel) akkor a jobb processzor mag skálázódás miatt jobban is jársz egy 6-8 magossal, mint a 4 magossal. És akkor vehetsz FX-et, vagy lga-2011-et.
Ha később esetleg nem lenne elég dx12 vagy mantle mellett, nem kell hopp 1 Ghz, elég csak ~300-400 Mhz.
Én elhiszem hogy a régebbi játékokban jobb az Intel... Mert jobb. De azokban is bőven 60 fölött megy az FX is. A most kiadott, jobban sikerült játékokban már nincs akkora különbség (még mindig 60+).
8350-el nekem sem kell nézni hányas pályára megyek, i5-el már meggondolnám, vagy egy képminőség downgrade-et. -
deja vu
addikt
válasz
+1
Többen R9 290x-et használnak a több mint 3 éves i5 2500K-val és teljesen jól megy minden. Nincs ilyen amd proci ami ennyi ideig kiszolgálta volna a felső kategóriás kártyákat. -
Jack@l
veterán
válasz
Dark Archon #414 üzenetére
Az árnyékok úgyis csak bezavarnának a célzáskor...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Dark Archon #409 üzenetére
Ha te Vsync és Shadow mellett játszod az egyik legkeményebb Multi játékot akkor azt jelenti sok pénzed van, én amatőr vagyok BF 4 -ben de aki profi azzal kezdte a tanítást hogy a Vsync Shadow legyen kikapcsolva és ha lehet ne ultrára tegyed mert úgy sincs időd a tereptárgyakat nézni, ha nézelődni akarsz akkor tegyél mindent maxra és Single playeren toljad, és mennyire igaza volt.
Loha Bocsesz későre jár, a Tomhardver "szépítette" meg a tesztet.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Dark Archon #300 üzenetére
Már ki lett tárgyalva, ok nem kell mindenképpen FirePro de akkor tegye fel az utolsó WHQL drivert és csókolom.
-
válasz
Dark Archon #257 üzenetére
ezért írtam, hogy sajnos az amd is követi ebben mostanában az nv-t. legalábbis nem emlékszem az amd oldaláról szándékos túltesszelálásra (mert az a másik oldalon szarabbul megy). Nem adnak szándékosan 3k dollárért 2k dollárnyi túlárazott dolgot, nem gyártanak olyan függvénykönyvtárat, ami igazából csak a saját eszközeiken fut jól (bezzeg a tresfx).
Szóval igen, mindegyik oldal nagy frász, de valahogy érdekes módon több nvidia undormányt olvasok oldalakon (nem csak itt), mint amd-set, ez pedig számomra így most az amd oldalára billenti a mérleg nyelvét (pedig volt nem egy nvidia kártyám is)
ui: amúgy melyik amd-s alátételre gondolsz perpill? amúgy az intel sem volt semmi, amikor megfenyegette a pc-s partnereket ,hogy nem kapnak ingyen procit, ha árulnak amd-s procival gépet, pedig az amd kb már ingyen adta volna, mégsem. mondjuk ezért talán kapott is egy milliárdos büntit az intel.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Dark Archon #250 üzenetére
Nem csak x percet tudsz rogziteni, beallitastol fuggoen folyamatosan tud felvenni, csak gyozzed hellyel!
-
válasz
Dark Archon #250 üzenetére
én még legutóbb toltam star swarm tesztet 120-180 sec-ig mantle mellett és nélküle. Mondanom sem kell, 30-50%-al magasabb értékeket kaptam dx alatt, mert kb az utolsó pár sec-nél fordult a kamera először olyan pozícióba, ahol sok egység volt, addig csak a szétszóródás és az előkészület volt. Mivel a Star Swarm egy nem bedrótozott benchmark, így felesleges rövid ideig futtatni (ezért is 6 perc az alapértelmezett teszt), és célszerű többször is, hogy kapjunk egy átlagolt értéket kapjunk. Ebből fakadóan viszont erősen manipulálható is az eredmény, elég csak az időtartamot, a futtatások számát és a scenario-t nem közölni (vagy apróbetűsen), és bármi kihozható.
a shadow play nagyon király dolog, tényleg. én sosem használnám mert eddig sem vettem fel a játékaimat (Streamelni meg pláne), ez után sem fogom, sem twitchre, sem pedig shield-re (azon nem játszanék
) És igen, ilyen nincs az amd-nek, pedig biztosan sokan örülnének. Illetve ettől a drivertől elvileg már van stream shield-re különböző hálózaton is (tehát a gép otthon, te munkában, nem kell egy wifin lennie), de lehet tévedek.
mindegy, jó dolog ez a driver, bár sokaknak problémát okoz, ami a vicces hogy csak azért adta ki így az nv, hogy a mantle alá próbáljon tenni, és ezt bizonyítsa kitenyésztett állapotban
Ez pedig szánalmas, és részemről elítélendő üzleti viselkedés. Én konkrétan az ilyenek miatt nem veszek nvidia-t, nem azért mert jobbnak ítélem az amd termékeit. Számomra a legtöbb lépésük az utóbbi években visszataszító, és ezt nem támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- BIOS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest