- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atti_2010
nagyúr
Mert hogy a Mantle csak azért van mert gyenge a procijuk. Meg hogy ennyit a Mantle-ről csak arra jó hogy eladhassák a procit. Etc.
És ha így van akkor mi van, még mindig tisztességes megoldás és nem úgy járnak el hogy megfenyegetik a gyártókat hogy csak Inteles cuccot lehet árulni, a másik hogy legalább munkára késztetik az MS -t a DX12 terén mert eddig csak ködösítés volt.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Dark Archon #409 üzenetére
Ha te Vsync és Shadow mellett játszod az egyik legkeményebb Multi játékot akkor azt jelenti sok pénzed van, én amatőr vagyok BF 4 -ben de aki profi azzal kezdte a tanítást hogy a Vsync Shadow legyen kikapcsolva és ha lehet ne ultrára tegyed mert úgy sincs időd a tereptárgyakat nézni, ha nézelődni akarsz akkor tegyél mindent maxra és Single playeren toljad, és mennyire igaza volt.
Loha Bocsesz későre jár, a Tomhardver "szépítette" meg a tesztet.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Cobra652 #405 üzenetére
Igen az Anandtech grafikonok mostanában elég trükkösek a legutóbbi 2 GPU-s Radeaonon minden ostobaságot össze vissza mértek ameddig kaptak+20 fokot a GPU-ra a többi tesztoldalhoz viszonyítva és hogy rátegyenek még egy lapáttal a hülyeségre furmark alatt mértek mindent amit ugye normál körülmények között sohasem érsz el.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
#52815360 #400 üzenetére
És mi a gond velük azon kívül hogy pár elvakult úgy alkot véleményt hogy ki sem próbálta, amúgy a játék motorra gondoltam nem maga a játékra, a motor a lényeges a játék rész már csak optimizálás de ha a motor csak félig használja ki a hardvert optimizálhatod a játékot 10 évig akkor sem lesz jó?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
hibavissza #367 üzenetére
Kíváncsi vagyok a DX12 megjelenése után mi lesz a kifogás, majd le kell húzni az APU-t 1000Mhz-re hogy jó legyen a teszt egy I5-I7 szemben.
-
atti_2010
nagyúr
Engem sem de mikor mar a kezdő fórumozók is beszólnak hogy túl sok az OFF meg a hülyeség akkor észre kellene vegyetek a dolgot, ott van az I5 topik egész nap lehet teríteni meg dicsőíteni.
Jack@lIgen tudom hogy 1 szál nem egyenlő az 1maggal csak a kolléga nagyon kezdte kevergetni.
-
atti_2010
nagyúr
Hagyjuk már ezt az 1 szálas teljesítményt mikor idén már a WOT is több szálon, magon fog futni, mikor a Phenomok rosszak voltak renderben akkor az összes Intel fan renderelt most hogy az FX nem túl acélos 1 szálon mind 1 szálas játékot akar játszani, majd azért veszek R9-290 dVGA meg I7 hogy 1 szálas játékon pöcsöljek.Igen van gondom a WOT -al de a legsz@rabb motorja van és ez is megoldható még Trinity szinten is, de pár hónap és ez is megoldódik.
Egész nap szarozzátok az FX procikat egy Mantle topikban ilyenkor hol vannak a módik vagy csak az Intel érinthetetlen?.
-
atti_2010
nagyúr
Inkább hagyjuk, semmi kedvem végtelenbe menő értelmetlen vitához, mások ezt nem így látják.
-
-
atti_2010
nagyúr
Nekem a Cudaval meg ezekkel semmi bajom a Physx -el csak annyi hogy ott is megígérték a CPU-n való számolást aztán kiderült hogy mégsem teljesen úgy működött, ez azokban az időkben volt amikor a 4 magos CPU 1 magot használt a többi 3 meg csak pihengetett, most már lényegtelen mert a legtöbb játék használja az összes magot, a Mantle ha jól tudom már nyílt vagy nyílt lesz tehát bárki használhatja aki akarja, de ha a DX12 terjed tovább nekem úgy is jó csak ne kelljen már az utolsó nyamvadt játékhoz is erőműveket venni 2 évente.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Dark Archon #300 üzenetére
Már ki lett tárgyalva, ok nem kell mindenképpen FirePro de akkor tegye fel az utolsó WHQL drivert és csókolom.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
darkarthur #255 üzenetére
Úgy gondolod, a konzolok után tavaly elég szép bevetélt csináltak azokból az elkeserítő APU-ból és az eladási görbe emelkedőben van.
-
atti_2010
nagyúr
Először az APU volt meg és utána jött a dVGA most pedig már nem akarom eladni mert jó lesz tartalék rendszernek, Single játékokhoz megfelel multizni meg inkább a WOT-al szoktam, BF3-4 a fiam játszik általában, de én is kipróbálom mikor van kedvem, most pld. a bf4 letöltött valami vackot és azóta leáll "ismeretlen hibával" a tököm is tele van a sok bugtól, azért 6 hónap alatt illene már kijavítani, a múltkor ment rendesen de kijavítanak 1 hibát és bekerül 2 másik, most kereshetem miért áll le.
-
atti_2010
nagyúr
Ne sértődj meg, de a procid nem BF4 multira lett tervezve
Ez igaz de egy fizikailag 4 magos CPU semmi HT meg modul ami bekavarhatna és azért egy R9-270 "kihajt" bárki bármit is mond és DX alatt alig éri el a 45 FPS-t, egyedüli problémám a WOT -al van de az egy hulladék és az idén talán az is meg lesz oldva.
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem meg kellene várni ameddig kilép a Beta fázisból az API és több játékon is tesztelni hogy pontosabb képet kapjunk, idő van rengeteg ősszel jönnek az új játékok addig nem sok értelme egy újabb tesztnek, talán driverek is változnak addig más kártyákat is jobban fognak támogatni.
-
atti_2010
nagyúr
A fél éves csúszás és nyöszörgés, az annyira várt eredmények elmaradása, zárt gyártóspecifikus api, mondjuk.
A DX már 4 éve csúszik és nem is biztos hogy annyira zárt API lesz a Mantle, én nem azt mondtam hogy az MS nem akarja megoldani a DX problémáját csak nem biztos hogy lehet, és amit most csinál az lehet csak egy tűzoltás.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
beerbear2 #114 üzenetére
Megint egy kifogás. Ha kevés neki, akkor ne lehessen bekapcsolni 2 gb-os kártyákon.
Eme logika szerint ha DX alatt lassú a játék akkor ne lehessen felhúzni a felbontást vagy bekapcsolni az élsimítást, és ha olyan játék is lesz amin Mantle alatt 2GB memória is elég akkor írják át a szoftvert, megáll az eszem.
-
atti_2010
nagyúr
Én úgy gondolom hogy a DX az ami parasztvakítás már 4-5 éve ez pedig egy Beta fázisban levő API ami még jó is lehet a DX meg sokadjára egyelőre egy ígéret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest