- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist #259 üzenetére
szóval amit akartam mondani, hogy ha csak 1 bullshittel és alárúgással is több van az egyik oldalon mint a másikon, akkor az már nálam billenti a mérleg nyelvét. Amíg a termékeikkel egyenlő módon elégedett vagyok, addig az ilyenek és az ár nálam számítanak.
-
válasz
Dark Archon #257 üzenetére
ezért írtam, hogy sajnos az amd is követi ebben mostanában az nv-t. legalábbis nem emlékszem az amd oldaláról szándékos túltesszelálásra (mert az a másik oldalon szarabbul megy). Nem adnak szándékosan 3k dollárért 2k dollárnyi túlárazott dolgot, nem gyártanak olyan függvénykönyvtárat, ami igazából csak a saját eszközeiken fut jól (bezzeg a tresfx).
Szóval igen, mindegyik oldal nagy frász, de valahogy érdekes módon több nvidia undormányt olvasok oldalakon (nem csak itt), mint amd-set, ez pedig számomra így most az amd oldalára billenti a mérleg nyelvét (pedig volt nem egy nvidia kártyám is)
ui: amúgy melyik amd-s alátételre gondolsz perpill? amúgy az intel sem volt semmi, amikor megfenyegette a pc-s partnereket ,hogy nem kapnak ingyen procit, ha árulnak amd-s procival gépet, pedig az amd kb már ingyen adta volna, mégsem. mondjuk ezért talán kapott is egy milliárdos büntit az intel.
-
válasz
Dark Archon #250 üzenetére
én még legutóbb toltam star swarm tesztet 120-180 sec-ig mantle mellett és nélküle. Mondanom sem kell, 30-50%-al magasabb értékeket kaptam dx alatt, mert kb az utolsó pár sec-nél fordult a kamera először olyan pozícióba, ahol sok egység volt, addig csak a szétszóródás és az előkészület volt. Mivel a Star Swarm egy nem bedrótozott benchmark, így felesleges rövid ideig futtatni (ezért is 6 perc az alapértelmezett teszt), és célszerű többször is, hogy kapjunk egy átlagolt értéket kapjunk. Ebből fakadóan viszont erősen manipulálható is az eredmény, elég csak az időtartamot, a futtatások számát és a scenario-t nem közölni (vagy apróbetűsen), és bármi kihozható.
a shadow play nagyon király dolog, tényleg. én sosem használnám mert eddig sem vettem fel a játékaimat (Streamelni meg pláne), ez után sem fogom, sem twitchre, sem pedig shield-re (azon nem játszanék
) És igen, ilyen nincs az amd-nek, pedig biztosan sokan örülnének. Illetve ettől a drivertől elvileg már van stream shield-re különböző hálózaton is (tehát a gép otthon, te munkában, nem kell egy wifin lennie), de lehet tévedek.
mindegy, jó dolog ez a driver, bár sokaknak problémát okoz, ami a vicces hogy csak azért adta ki így az nv, hogy a mantle alá próbáljon tenni, és ezt bizonyítsa kitenyésztett állapotban
Ez pedig szánalmas, és részemről elítélendő üzleti viselkedés. Én konkrétan az ilyenek miatt nem veszek nvidia-t, nem azért mert jobbnak ítélem az amd termékeit. Számomra a legtöbb lépésük az utóbbi években visszataszító, és ezt nem támogatom.
-
iponék is "el vannak varázsolva" a csodadrivertől
pedig benne vannak azok a játékok is, ahol up to sebességnövekedés van
hiába no, mindkét oldal a kitenyésztett példaesetekkel dobálóznak, az nv talán gátlástalanabbul rajzolja hülyére a grafikonjait, meg több gáncsoló lépést tesz a másik oldallal szemben, de ez nem meglepő, ezt csinálja már vagy 10 éve
sajnos marketing rizsában az amd is kezd csatlakozni, még ha ez a rossz kommunikációnak köszönhető is részben (mert pl aki a mantle-nek utánaolvasott, és nem a cikkírók interpretációira hagyatkozott, az nem lepődött meg azokon az eseteken amikor hatásos a mantle és amikor nem)
-
hagyd, az nv nagyon szeret ég és föld különbséget rajzolni grafikonra azoknak, akik nem képesek elolvasni a léptékeket
Marketing bullshit első lecke. Amúgy mindig vidáman néztem, ahogy az nv 3-4 játékra kihegyezve ad ki egy-egy csodadrivert, aminek csak az a feladata hogy abban a pár játékban jobb legyen mint az amd
Csak most még többeknek instabil is. de sebaj, az erkölcsi győzelem senkié
most is végre kijavították egy ősrégi hibáját a TW2-nek (ezért a 60% növekedés), a többi meg a szokásos up to... ezt ismerjük az amd oldaláról is
A shadowplay-es cuccok jók benne, de ennyi
pár % ingyen teljesítmény.
-
válasz
Cobra652 #227 üzenetére
van esetleg nem nvidia által publikált grafikonod?
Csak mert pl nvidiáék szívesen tesztelnek star swarmot 120-180 sec-ig, ami a konfig fázis gyakorlatilag, ergo lényegesen kevesebb az átlag batch count mint 360 vagy még több sec teszt esetén.
csak úgy mint az amd-nél is, én inkább független teszteknek hiszek.
Valójában kb 5 fps-ről van szó az esetek többségében -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest