- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist #259 üzenetére
szóval amit akartam mondani, hogy ha csak 1 bullshittel és alárúgással is több van az egyik oldalon mint a másikon, akkor az már nálam billenti a mérleg nyelvét. Amíg a termékeikkel egyenlő módon elégedett vagyok, addig az ilyenek és az ár nálam számítanak.
-
válasz
Menthirist #251 üzenetére
Értem, tehát az nem szánalmas, hogy az AMD meg az MS alá próbált tenni, csak, ha az nVidia csinálja ugyanezt. Érdekes szemellenzős nézet, amiből logikátlanul inkább az általad rosszabbnak ítélt márkát veszed. Az is max. egy újszülöttnek meglepetés, hogy mióta léteznek, mind az nVidia mind az AMD manipulálta és manipulálja az eredményeket.
BTW én játékokat szoktam tologatni, nem teszteket, tehát egyébként sem veszem figyelembe a marketing hirdetésnek szánt grafikonokat.
Th1sN04ll: tudom, a pufferelésre írtam az x percet (x = 1...20). Manuálisan felvehetsz bármennyit.
-
válasz
Menthirist #228 üzenetére
Igazából mindegy, mivel még ez is béta és a GTX 780 Ti-vel példálóznak, aminél aztán már tényleg olyan rohadt mindegy, hogy 80 vagy 100 fps-szel játszol, főleg, ha az ember használ VSync-et
A lényeg, hogy időről időre mindkét banda kap kisebb-nagyobb fejlesztéseket, optimalizációkat és ez így van jól.
Ami egyébként nagyobb durranás, az a ShadowPlay, ami puffereli a játék x percét beállítástól függően és a VGA hardveresen kódolja H.264-be. S ez tényleg csak minimálisan vesz le a teljesítményből fullHD felvétel esetén is, néhány fps. Ha történik valami érdekes, egy billentyűkombó és elmentődik az utolsó x perc. Na, ilyen az AMD-nek szerintem nincs.
-
Habugi
addikt
válasz
Menthirist #228 üzenetére
Azt érzed ugye hogy a 3960K mellé teszik oda a 290x-et Mantle mellett úgy hogy már egy 3770k alatt is alig hoz valamit. Aztán mellécsapják a másfélszer annyiba kerülő 780Ti-t, ami DX-ben (mintha amellett a proci mellett lenne jelentősége..) egy légyfingal (fél fps-re skálázott grafikon? nagyabaj
) gyorsabb mint Mantle alatt a 290x.
Édes istenem szegények.., azért ez szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest