- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist #259 üzenetére
szóval amit akartam mondani, hogy ha csak 1 bullshittel és alárúgással is több van az egyik oldalon mint a másikon, akkor az már nálam billenti a mérleg nyelvét. Amíg a termékeikkel egyenlő módon elégedett vagyok, addig az ilyenek és az ár nálam számítanak.
-
válasz
Menthirist #251 üzenetére
Értem, tehát az nem szánalmas, hogy az AMD meg az MS alá próbált tenni, csak, ha az nVidia csinálja ugyanezt. Érdekes szemellenzős nézet, amiből logikátlanul inkább az általad rosszabbnak ítélt márkát veszed. Az is max. egy újszülöttnek meglepetés, hogy mióta léteznek, mind az nVidia mind az AMD manipulálta és manipulálja az eredményeket.
BTW én játékokat szoktam tologatni, nem teszteket, tehát egyébként sem veszem figyelembe a marketing hirdetésnek szánt grafikonokat.
Th1sN04ll: tudom, a pufferelésre írtam az x percet (x = 1...20). Manuálisan felvehetsz bármennyit.
-
válasz
Menthirist #228 üzenetére
Igazából mindegy, mivel még ez is béta és a GTX 780 Ti-vel példálóznak, aminél aztán már tényleg olyan rohadt mindegy, hogy 80 vagy 100 fps-szel játszol, főleg, ha az ember használ VSync-et
A lényeg, hogy időről időre mindkét banda kap kisebb-nagyobb fejlesztéseket, optimalizációkat és ez így van jól.
Ami egyébként nagyobb durranás, az a ShadowPlay, ami puffereli a játék x percét beállítástól függően és a VGA hardveresen kódolja H.264-be. S ez tényleg csak minimálisan vesz le a teljesítményből fullHD felvétel esetén is, néhány fps. Ha történik valami érdekes, egy billentyűkombó és elmentődik az utolsó x perc. Na, ilyen az AMD-nek szerintem nincs.
-
Habugi
addikt
válasz
Menthirist #228 üzenetére
Azt érzed ugye hogy a 3960K mellé teszik oda a 290x-et Mantle mellett úgy hogy már egy 3770k alatt is alig hoz valamit. Aztán mellécsapják a másfélszer annyiba kerülő 780Ti-t, ami DX-ben (mintha amellett a proci mellett lenne jelentősége..) egy légyfingal (fél fps-re skálázott grafikon? nagyabaj
) gyorsabb mint Mantle alatt a 290x.
Édes istenem szegények.., azért ez szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest