Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Eltűnhet a Galaxy Note sorozat
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- [Re:] Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
Hozzászólok Aktív témák
-
pusszycat
veterán
Érdekes lesz majd a 3D szkennelés ember nagyságú alanyoknál. A plüssmaci,plüssnyuszi is érdekes egy ideig.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
Levi941127
senior tag
A d*ck picek új korszakába léptünk
-
doooo
addikt
válasz
Levi941127 #3 üzenetére
Lám... ezt is megértük...
-
ROBOTER
addikt
válasz
Levi941127 #3 üzenetére
80m3 határral? Látszik, hogy Ázsiai fejlesztés.
-
vicze1
nagyúr
1000éve megtörtént. Ezt már annyiszor techdemózátk, hogy nem is tudom..
-
Joachim21
senior tag
Amire nagyon kényes az a megvilágítás, kb a fényforrás alá kell helyezni az állványt. A csillogó felületeket szintén nem kedveli, de pl. egy plüssálatot nagyon szépen beszkennel.
Note10+ Snapdragon
-
ffrdgc
csendes újonc
Építész makett beszkennelésére alkalmas?
-
Joachim21
senior tag
Azt elviekben jól beszkennelné, de sok dologra kényes. Pl megvilágításra, a végeredmény nagyon függ tőle, hogy rendesen körbe legyen világítva a tárgy. Amikor még kísérleteztem vele, akkor általában az sikerült jól, amit közvetlen csillár alatt fotóztam körbe. Amikor bemutatták ez valami forradalminak látszott, de sztem soha nem öltek elég energiát bele, hogy tényleg működőképes legyen a rendszer.
Note10+ Snapdragon
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A 3D Scanner a Galaxy áruházból tölthető le a ToF kamerával szerelt Galaxy Note10+-ra.
- Cyberpunk 2077 - PS4 - Bontva, minden tartozékkal - CSERE IS!
- Intel 1200-as procik
- Bomba áron, üzletből, garanciával, MacBook Air 13" Magyar billentyűzetes 2014 Early, szép állapotban
- Macbook Pro Retina 15" (2015 Mid) i7/16GBRAM/256GBSSD/ magyar billentyűzet, üzletből, garanciával
- Gyönyörű Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS i5-8250U 256GB 8GB W10 PRO magyar bill garancia
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest