Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Azt elviekben jól beszkennelné, de sok dologra kényes. Pl megvilágításra, a végeredmény nagyon függ tőle, hogy rendesen körbe legyen világítva a tárgy. Amikor még kísérleteztem vele, akkor általában az sikerült jól, amit közvetlen csillár alatt fotóztam körbe. Amikor bemutatták ez valami forradalminak látszott, de sztem soha nem öltek elég energiát bele, hogy tényleg működőképes legyen a rendszer.
-
ffrdgc
tag
Építész makett beszkennelésére alkalmas?
-
Joachim21
őstag
Amire nagyon kényes az a megvilágítás, kb a fényforrás alá kell helyezni az állványt. A csillogó felületeket szintén nem kedveli, de pl. egy plüssálatot nagyon szépen beszkennel.
-
vicze
félisten
1000éve megtörtént. Ezt már annyiszor techdemózátk, hogy nem is tudom..
-
ROBOTER
addikt
válasz
Levi941127 #3 üzenetére
80m3 határral? Látszik, hogy Ázsiai fejlesztés.
-
doooo
veterán
válasz
Levi941127 #3 üzenetére
Lám... ezt is megértük...
-
Levi941127
senior tag
A d*ck picek új korszakába léptünk
-
pusszycat
nagyúr
Érdekes lesz majd a 3D szkennelés ember nagyságú alanyoknál. A plüssmaci,plüssnyuszi is érdekes egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged