Hirdetés

Elérhető a 3D leolvasó a Note10+-ra

A 3D Scanner a Galaxy áruházból tölthető le a ToF kamerával szerelt Galaxy Note10+-ra.

Gombamód elszaporodtak a 3D ToF kamerák az okostelefonokon, ám előbb lett belőlük divat, mint hogy a gyártók ahhoz igazán praktikus felhasználási lehetőségeket kitaláltak volna. Az AR vonalzók, térfogatmérők és egyéb eszközök frappánsak, ám nem elég pontosak, a Galaxy Note10 pedig semmivel sem készít gyengébb portréképeket és portrévideókat ToF kamera nélkül, mint Note10+ vagy a Galaxy S10 5G ilyen extrával megspékelve.


(forrás: SamMobile) [+]

Éppen ezért próbál a tudáslistán bővíteni a 3D Scanner névre hallgató, a Galaxy áruházban a minap felbukkant alkalmazás: kisebb tárgyakat, mint mondjuk plüssfigurákat lehet vele három dimenzióban, több oldalról beolvasni. A Samsung 20 és 80 cm3 között javasolja a szkennelésre váró tárgyak térfogatát, a SamMobile pedig megjegyzi: jobb azokat álló helyzetben a talpukon, semmint elfektetve letapogatni, mivel a szoftver hajlamos velük együtt a padlót is hozzászkennelni.


(forrás: SamMobile) [+]

Sajnos már nincs nálunk a tesztre kapott Note10+, hogy a dolgot kipróbáljuk, akinek mindenesetre birtokában van egy ToF-es Samsung készülék, a 3D szkennert a szoftver telepítése után a kameraszoftveren és a Bixby Vision menüponton belül tudja elérni. Ha az alkalmazás mégse volna látható a Galaxy áruházban, ide kattintva lehet az APK fájt telepíteni.

Előzmények

Hirdetés